بچهها وقتی ژن سرطان رو داشته باشیم و دونفر تو یه خونواده یه مدل سرطان رو گرفته باشن اگه بر فرض منم سرطان داشته باشم لزوما همون نوع سرطان رو میگیرم یا میتونه یه جای دیگه باشه؟؟؟
خاله هام هرسه باهم سرطان سینه گرفتن من خیلی میترسم هم برا خودم هم مادرم🥺🥺🥺
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
اگه سرطان سینه و تخمدان باشه توی خانم ها شانسش بیشتره از همین نوع باشه،، ولی بطور کلی ژن سرطان چون ژنیه که وارد تمام سلول های زایا میشه از دوران جنینی، میتونه روشن بشه و هر قسمتی رو درگیر کنه، مورد داشتیم پدر سرطان پروستات، فرزند سرطان خون، بطور کلی نوعی نقص ایمنی هست
حتما ماهی یک ویتامین دی 50 هزار مصرف کنینویتامین دی بشدت پیشگیری میکنهآواکادو هم خیلی خوبهمصرف کنجد ...
کنجد رو چرا گفتی حذف کنیم
همه می گن خوبه که که
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮