بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
نوجوونی به درد نمیخوره جوونی باشه که آدم عاقل باشه ودرست انتخاب کنه که اگه به ازدواج ختم شد پشیمون نشن
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
بهتره آدما ارتباط داشته باشن با جنس مخالف که بعدها اگه خواستن ازدواج کنن خوب و بد رو تشخیص بدن ولی مهم اینه که با آگاهی وارد رابطه بشی و تزاری کسی ازت سواستفاده ای بکنه فقط تجربه کن
اگه احساساتی نباشی و احساسی برخورد نکنی خوبه ، به نظرم بعد سن بلوغ وارد رابطه شو که هورمونات باعث بی عقلی تو رابطه نشه ، کلا اگه اسیب نبینی خوبه اما اگه زود عاشق و دلبسته و شیدا میشی بد ، ضمن اینکه ادم مناسب هم خیلی مهمه با کس مناسب وارد رابطه شو