2777
2789
با دختر عموی میمون درختیم😐 با عمه های عفریته ام با مادربزرگ‌جادو گرم  با عموهای عوضیم  ...

يعني عاشقتم ميزان نفرتتم  قشنگ كنار هر اسم هست🤣🤣

منم از دختر عمه هاي  ايكبيريم 

با عمه به شدت ميمونم 

وعموي عوضيم بدم مياد

ولي قهر نيستم 😕

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم به همین خاطر 

والا

مگه ادم بیکاره خودشو دردسر بده؟؟؟ منکه پرتش کردم از زندگیم بیرون و همه اونایی هم ک میخواست با من بدشون کنه ذاتشو شناختن و از دورش رفتن مونده خودش با خودش

اينجوري كه تو پيش رفتي همه با تو قطع رابطه كردن نه تو با كسي... 😂

پیش دستی کرده خب.جلوی ضرر وزیانو گرفته😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
يعني عاشقتم ميزان نفرتتم  قشنگ كنار هر اسم هست🤣🤣 منم از دختر عمه هاي  ايكبيريم  ب ...

ما قطع رابطه ایم🕺💃💃💃

انقدر به خدا میگفتم‌ کاش قطع رابطه کنیم تا عروسی من😁😁😁

چون خیلی بی کلاسن آبرومو میبرن  

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
ببین توام فهمیدی چجور ادمیه 😂

دیگه خواهر من اگه طرفداریشو بکنم که شما منو زنده نمیگذاری😆😆😆😆

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
منم با یه دوستم بعد از اینکه ۱۴-۱۵ سال تحملش کردم ، قهر که نه ، ولی کاملا دورشو خیط کشیدم 😁 دختره ...

بعد ۱۵ سال خودش یه عمره  برقیش هم یه جور تحمل میکردی دیگه گلم😂

💖💖خدایا همیشه هوام رو داشته باش💖💖