2789
عنوان

درد و دل 🙃

91 بازدید | 12 پست

سلام خانما شبتون بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه راستش هیچ کس و ندارم که باهاش درد و دل کنم امسال برای بار دوم میخوام پشت کنکور بمونم پارسال و سال قبل ترش خانوادم حمایتم میکردن هزینه کتاب و مشاور دادن ولی متاسفانه من نخوندم و خودم همه چیزو خراب کردم امسال ازدواج کردم عقدیم فعلا تنها کسی که پیگیره نامزدمه ولی از لحاظ مادی نه خانواده خودم دیگه حمایتم نمیکنن با رفتارشون خیلی دلم شکسته حتی اتاقی که برای خودم بوده الان کم پیش میاد در اختیارم باشه تا بخونم نسبت به پارسال 

می دونم خودم کم کاری کردم باعث شدم نسبت بهم ناامید بشن ولی مگه همه سال اول قبول میشن یجوری رفتار میکنن انگار آدم نیستم امسال عزممو جزم که بخونم و شروع کردم خوندن ولی دیگه هیچ کس باورم نداره تصورشون درموردم خوب نیس یه آدمی که هیچی نمیفهمه حرفی نظری هم میدم اصلا براشون اهمیت نداره همه فکر میکنن نمی تونم و حتی روم نمیشه که بگم دارم میخونم و تصمیمم جدیه🙃

:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خب من این راهو رفتم سخته خیلی باید اراده خوبی داشته باشی

دقیقا توی دوران عقد رفت و آمد خانواده خودم که توقع دارن ازم همه کار های خونه رو کنم وقتی همه کار کردم یه چند دقیقه بخوام بخونم میگن هیچ کاری نکردی 

برای رسیدن به اهدافت بجنگ🤍

درست میگین ولی خودمو میشناسم ادمیم که تنهایی از پسش برنمیام ولی الان دقیقا شدم خودمو خودم باید تغییر کنم و برای تغییر زندگیمم که شده تلاش کنم ولی از خودم و شرایطی که برای خودم درست کردم خسته شدم 

فداتشم 

از میلیون ها نفر ادم 

فقط چند هزار تاشون کنکورو قبول میشن 

از بین ادم های سالم هم فقط تعداد محدودی هستن که توی جامعه ی ما وجود دارن 

الان هیشکی روشنفکر نیست 

به خصوص ما ایرانی ها

اگر یه بار نتونستی (حالا به هر دلیلی)

دوباره تلاش کن 

دوباره تلاش کن 

و دوباره تلاش کن 

انقدر بجنگ برای ارزوهات که به دستشون بیاری 

الان خیلی از رشته ها رو بدون کنکور هم میتونی بری 

الان خیلی از حرفه ها و تخصص ها رو میتونی ازاد یاد بگیری 

تو مجبور نیستی به خاطر کنکور خودتو عذاب بدی و استعداد هاتو محدود کنی 

تلاشت رو بکن 

تا جایی که نتیجه بده

بر فرض محال  هم ، اگر نشد ، از راه های دیگه امتحان کن که به هدفت برسی :) 

فداتشم از میلیون ها نفر ادم فقط چند هزار تاشون کنکورو قبول میشن از بین ادم های سالم هم فقط تعداد محد ...

ممنون از محبت و مهربونیتون با پیامتون حالمو خوب کردین

امسال میخواستم انتخاب رشته کنم ولی واقعیت چقدره مورد تمسخر قرار گرفتم وقتی میگفتم انتخاب رشته کنم بخونم و بعد ازمون استخدامی بدم میگفتن تو همونا روهم نمیتونی دیگه تصمیم گرفتم پشت کنکور بمونم و بخونم ولی شدم خودم و خودم و با هیچ امکاناتی  باید بخونم و تلاش کنم 

لطفا برام دعا کنین عزیزم 

ممنون از محبت و مهربونیتون با پیامتون حالمو خوب کردینامسال میخواستم انتخاب رشته کنم ولی واقعیت چقدره ...

آخی عزیزم :))))

این کمترین کاریه که از دستمون برات بر میاد 

مهره ی اصلی زندگیت خودتی قشنگم 

خودت رو هیچوقت دست کم نگیر و حرفای مردم رو به پشمت حساب کن لطفا :)

همیشه یادت باشه 

ادمای بزرگی که الان یه جایگاهی تو دنیا دارن ، اولش مسخره شدن ، تحقیر شدن ، عمرشون رفته ، یا حتی بار ها و بار ها شکست خوردن ...

ولی در نهایت هیچ چیز مانعشون نبود 

تو هم مانع ها و حرفای منفی رو از سرت بیرون کن 

با ارامش برای آیدنت برنامه بچین 

و بعد مو به مو به همشون عمل کن ...

پقتی میخوای یه کار خاص انجام بدی 

هیچوقت با آدمای سطحی درموردش حرف نزن 

و در مورد کار هات و اهدافت به هیشکیییی 

تاکید میکنم به هیشکی هیچی نگو 

چون یا منصرفت میکنن

یا مانعت میشن 

یا در نهایت مسخرت میکنن ...

برات ارزوی موفقیت دارم جیگرم :)