2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفتش چرا؟؟؟؟بگو میخای چی بخونی چه مقطعی تا بهتر راهنمایی ت کنم.البته اگز دوس داری

من مهندسی کامپیوتر میخونم راجب اینکه قراره کدوم شاخش برم هم هیچ اطلاعاتی ندارم بیشتر واسم بازار کارش منم و استخدامش . و یک سوال واسه گرفتن لیسانس من اگر کاردانی فقط بخونم میگیرم ؟

من مهندسی کامپیوتر میخونم راجب اینکه قراره کدوم شاخش برم هم هیچ اطلاعاتی ندارم بیشتر واسم بازار کارش ...

خب کدوم شاخه ش که میشه گرایش ارشد 

و  فعلن زوده برا تصمیم گیری ِ اون‌.

شما کارشناسی پیوسته اگر بخونی یعنی ۴ سال دانشجویی 

و تو ۸ ترم باید بخونی

اگر تو مقطع کاردانی قبول شدی ۴ ترم میخونی که میشه دوسال ...

اگرم نه همون مقطع کارشناسی پیوسته هستی ترم ۴ زو که تموم کنی میشی  فوق دیپلم (همون کاردانی) ‌.

ترم ۸ رو ک تموم کنی میشی لیسانس 

تا زمانی ک لیسانس نگیری نمیتونی ارشد یا همون فوق لیسانس بگیری

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

خب کدوم شاخه ش که میشه گرایش ارشد و فعلن زوده برا تصمیم گیری ِ اون‌.شما کارشناسی پیوسته اگر بخونی ی ...

از لحاظ استخدامی و بازار عزیزم فرقی دارن یعنی من با همون کاردانی هم میتونم استخدام راحت شم یا با کارشناسی راحت تره ؟

از لحاظ استخدامی و بازار عزیزم فرقی دارن یعنی من با همون کاردانی هم میتونم استخدام راحت شم یا با کار ...

قطعن فرق دارن

الان همه ازمونای استخدامی مقطع لیسانس میگیرن

بعضی رشته هام فوق لیسانس میخان‌

کاردانی به درد نمیخوره 

مدرکت میشه فوق دیپلم. 

بنظر خودت لیسانس بهتره یا فوق دیپلم؟!

قطعن فرق دارنالان همه ازمونای استخدامی مقطع لیسانس میگیرنبعضی رشته هام فوق لیسانس میخان‌کاردانی به د ...

الان من اگر واسه کاردانی دو سال بخونم که تموم سه بعد بخوام برم کارشناسی فقط کافیه که دوسال بخونم چون دوسال قبل خوندم؟

الان من اگر واسه کاردانی دو سال بخونم که تموم سه بعد بخوام برم کارشناسی فقط کافیه که دوسال بخونم چون ...

شما مقطع کاردانی قبول شدی؟؟؟

نه من بدون آزمون با سوابق کاردانی ثبت نام کردم بعد که تمومش کردم برم کارشناسی دیگه ۲ سال فقط لازمه ؟

ببین اگر برات مقدوره برو همون مقطع کارشناسی پیوسته بخون

چون اگر کاردانی باشی برای رفتن به کارشناسی باید آزمون بدی 

دردسره

تا هنوز ثبت ناما تموم نشده برو درخواست بده که تغییر بدی به کارشناسی