2777
2789
عنوان

خدایا‌منو‌ببخش🤣

183 بازدید | 24 پست

با‌عموهام‌رفتم‌‌بیرون‌‌

الان‌رستورانیم‌‌‌سه‌تا‌دختره‌‌میز‌‌بغلی‌‌عموهامو‌نگاه‌میکردن‌

اوناهم‌دخترارو‌‌از‌رو‌صندلی‌بلند‌شدم‌هردو‌عموهامو‌ماچ‌کردم

🤣

دخترا:😤

عموهام:😂

من:😎

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه تخیلی

مگه‌داستانه؟

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

من بشدت رسمی ام باعموهام ومتاسفانه چون شغل پر ریسکی دارن نمیتونیم همو زیاد ملاقات کنیم اگرم ببینم درحد سلام تابحال بیرون نرفتیم

خشک و رسمی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

جوونن عموهات؟

یکی‌از‌عموهام‌بخاطر‌همین‌کاراش‌پارسال‌تصادف‌کرد‌ماشینش

نابود‌شد‌‌خودشم‌هنوز‌کمرش‌درد‌میکنه‌

اینا چیه میگین

اتفاق‌روز‌

یکی‌از‌عموهام‌بخاطر‌همین‌کاراش‌پارسال‌تصادف‌کرد‌ماشینشنابود‌شد‌‌خودشم‌هنوز‌کمرش‌درد‌میکنه‌

منظورم این بود که جوونن یعنی سنشون کمه که باهاشون میری بیرون و دخترا نگاشون میکنن 🥲🤷🏻‍♀️

کاربری دست چند نفره

من بشدت رسمی ام باعموهام ومتاسفانه چون شغل پر ریسکی دارن نمیتونیم همو زیاد ملاقات کنیم اگرم ببینم در ...

ازمن‌یکی‌شون‌سه‌سال‌ازم‌بزرگتره‌‌اون‌یکی‌هم‌تفاوت‌سنیمون‌زیاد‌نیست

برای‌همه‌باهاسون‌راحتم

منظورم این بود که جوونن یعنی سنشون کمه که باهاشون میری بیرون و دخترا نگاشون میکنن 🥲🤷🏻‍♀️

بله‌یکی‌‌۲۱‌یکی‌۲۶