2777
2789
عنوان

عاشق شدم ولی

209 بازدید | 17 پست

یه کسی رو که خیلی دوست داشته باشید و خودتون بهش گفته باشید ک بهش علاقه دارید ولی اون یه شکست عشقی خوردهدو بخاطر اون شکست عشقی میگه نمیتونه و شما خودتون هم بدونید ک اسیب میبینید در اینده با همه‌ی این تفاسیر بشدت آدم خوب و مهربون و همراهی باشه ایا با این شرایط بعنوان یه دوست نگهش میدارید یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه فکر می کنی آدم درستیه و ارزشش رو داره رابطه تون رو حفظ کن اما فقط به عنوان یک دوست ساده و به خودتون فرصت و زمان بده شاید نظر هر دو نفرتون تغییر کرد ولی من پیشنهاد مشاور هم میدم قطعا بهتر می تونه بهت کمک کنه

نه، چون اون آدم مهربون توی زندگی که نمیخواد تبدیل به هیولا میشه، گاه کاربر هایی میبینم که از زندگی شون شکایت دارن از بی محبتی شوهراشون یکهو توی یه تایپیک خودشون یا بقیه ، اتفاقی لو میدن که از اول نمیخوادستشون یا یه عشق قدیمی داره که بهش نرسیده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگه فکر می کنی آدم درستیه و ارزشش رو داره رابطه تون رو حفظ کن اما فقط به عنوان یک دوست ساده و به خود ...

مشاوره هیچ جوری زیر بارش نمیره

من بواسطه کارم‌ باید بمونم و ببینمش نمیتونم برم بیرون از محیط کار ولی نمیشه روی ایشون حساب باز کرد

ولی بشدت ادم مظلوم و مهربون و خیرخواهیه

کاش میشد همیشه دوست هم‌باشیم گاهی فکر میکنم شاید دیدم ادم‌خوبیه اینطور شدم و احساس عشق نیست

مشاوره هیچ جوری زیر بارش نمیرهمن بواسطه کارم‌ باید بمونم و ببینمش نمیتونم برم بیرون از محیط کار ولی ...

خودت برو و ازش کمک بخواه ..... به خودتون فرصت بدین 

میشه بدونم چند سال تونه؟