2777
2789
عنوان

عمل واریکوسل

233 بازدید | 37 پست

سلام دوستان ببخشیدمن همسرم واریکوسل دوطرفه داره25سالشه خودمم 21 تنبلی تخمدان دارم ذخیرمم خوبه دو سه دوره هم فولیکول خوب داشتم به نظرتون همسرم واریکوسل عمل کنه ممکنه زودتربارداربشم دوساله اقدامم 

اگردکترخوب اورولوژی هم میشناسیدممنون میشم راهنمایی کنید اینوهم بگم بهمون  پیشنهادعمل پیش دکتراطرج روتومرکزمام دادن که هزینش40تومنه وواسه ی ماسخت 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا مثل منو شوهرم 

ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بیمارستان 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاملا مثل منو شوهرم ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بی ...

ببخشیدکدوم بیمارستان عمل کردیدچون میگن احتمال عودتوروش های قدیمی هست بیمه هم تکمیلی داریم خیلی سخته 40تومن واسه ما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاملا مثل منو شوهرم ما یه ماه حدود دو ملیون بیمه تامین اجتماعی ریختیم بعد شوهرم رایگان عمل کرد تو بی ...

اره بیمارستان تامین اجتماعی من هم شوهر خاله م هو شوهر خواهرشوهرم رایگان عمل کرد 

سلام من همسر خواهر شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد بعدشم با دارو های مکمل باردار شد سه تا بچه پیش کدوم د ...

من پیش خانوم طاهری رفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشیدکدوم بیمارستان عمل کردیدچون میگن احتمال عودتوروش های قدیمی هست بیمه هم تکمیلی داریم خیلی سخته ...

درکت میکنم عزیزم واسه ما هم سخت بود

بیمارستان 15 خرداد پیشوا

البته هنوز سه ماه نشده چون دکتر گفت سه ماه بعد عمل آزمایش بده ببینیم خوب شدی یا نه

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

درکت میکنم عزیزم واسه ما هم سخت بودبیمارستان 15 خرداد پیشواالبته هنوز سه ماه نشده چون دکتر گفت سه ما ...

منم بچه ورامینم خوشبختم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درکت میکنم عزیزم واسه ما هم سخت بودبیمارستان 15 خرداد پیشواالبته هنوز سه ماه نشده چون دکتر گفت سه ما ...

باکدوم روش عمل شدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40