نیااایش مدیر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 625 عنوان بختک | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 65 پست خانوما من خیلی دچار بختک میشم راهی دارین دیگ شبا با استرس میخابم خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد. 1396/08/16 | 20:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیااایش مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 625 خب یه بار که احساس کردی داری میری یا هرچی یا میمون میبینی ....ببیین چی میخوان ایا میخوان ببرنت،یا چی ... خیلی قبلش فک میکنم ک اون لحظه دیگ ریلکس باشم چون همش توهمه و الکی ولی وقتی تو موقعیتشم همه چی یادم میره خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
نیااایش مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 625 این عکس مهم ترینشه درمانشه بقیه اش مهم نیس اینارو بخون عمل کن.درسته روانشناسیه ماورائی نیست ولی من خ ... انشالله ک هیچوقت تجربه نکنین دوستان خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
parvaz7 عضویت: 1394/10/10 تعداد پست: 16932 حالا باز فلج خواب هضمش راحت تره میان دوستان میگن بختک افتاد رومون من میشنوم موقع خواب میترسم😂😂 😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نیااایش مدیر استارتر عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 625 حالا باز فلج خواب هضمش راحت تره میان دوستان میگن بختک افتاد رومون من میشنوم موقع خواب میترسم😂😂 خخخخ 😃😄 خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.
دریا2525 عضویت: 1393/08/03 تعداد پست: 3695 من بختک افتاده روم .ببین بع لباست موقع خواب سنجاق قفلی بزن .من از وقتی زدم گوش شیطون کر دیگه نمیفته .ولی جالب اینجاست درست فرداش به طور ناگهانی ۱۰۰ تومن کادو بهم رسید میشه برا حاجت روایی منم یه صلوات مهمونم کنید؟؟
فریده3 عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 891 خخخخ 😃😄 وای منم دقیقا همینم از وقتی عروسی کردم اوندم خونه جدید اینطوری شدم چند ناهی بود خوب شدم اما دوباره شروع شد،من هر وقت تهنا خواب باشم اینطوری میشم آرزوی یه خواب صبح آروم و دارم😔