2777
2789
عنوان

راضی کردن پدر

141 بازدید | 22 پست

بچه ها چیکار کنممم بابام راضی بشه گربه بیارم جدیدا سختگیر شدههه 

من واقعا نیاز به یه حیوون خونگی دارم از تنهایی دربیام و تنها حیوونی ک از پسش بر میام و نمیترسم گربس

بخاطر ریزش مو نمیزارههه

اقا هر راهی سراغ دارین بگین

دعایی چیزی

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بروی روی مغز مادرت

زن ها استعداد خوبی در راضی کردن مرد ها بع شیوه سیاست خودشون دارن

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

هزینه های نگهداریشم شما خودت میدی؟ و دو سه مرتبه جارو قراره بکشی خونه رو اگر بیاریش؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یاد خودم افتادم عروس هلندی دوست داشتم بابام متنفر بود رفتم اوردم دو روز تو اتاقم نگهش داشتم تا اینکه بابام اومد برای شام‌صدام بزنه دیدش همون نگاه اولو که کرد عاشقش شد 

پرنده بیار

خیلی بهتر از گربه ست حس میکنم تمیز تره

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜"این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

یاد خودم افتادم عروس هلندی دوست داشتم بابام متنفر بود رفتم اوردم دو روز تو اتاقم نگهش داشتم تا اینکه ...

مطمئنم عاشقش میشه وقتی بیارم چون تجربه حیوون خونکی داشتم ک اولش مامان بابام ازشون متنفر بودن بعدش از منم مهمتر شده براشون😭😂

شرحی ز حال و حالی ز شرح نیست.