2789

سلام . هوا تو طول روز معمولیه. شب یکم سرد میشه. اگه بچه کوچیک نداری برا خودت همون مانتو کافیه. برای بچه هم سویشرت و ژاکت نازک. شب اربعین و فرداش هم قم خیلی شلوغ میشه. چون دسته های عزاداری بیرون میاد. 

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام . هوا تو طول روز معمولیه. شب یکم سرد میشه. اگه بچه کوچیک نداری برا خودت همون مانتو کافیه. برای ...

عزیزم مامانم سرمایی هست پالتو برداره برای شبها که هوا سرده؟؟

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عزیزم مامانم سرمایی هست پالتو برداره برای شبها که هوا سرده؟؟

اگه سرماییه برداره. ولی فکر نکنم احتیاج پیدا کنه. یه نگاه هم به سایت های هواشناسی یا اپلیکیشن های هواشناسی بنداز تا هفت روز آینده رو پیش بینی کرده. خیالت هم راحتتر میشه

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
اگه سرماییه برداره. ولی فکر نکنم احتیاج پیدا کنه. یه نگاه هم به سایت های هواشناسی یا اپلیکیشن های هو ...

ممنونم عزیزم، لطف کردی ❤

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

سلام الان هواا عالیه بهاریه

بچه ها از مرز لباسای اروپایی آوردن

همه پک دار و شیک

هم برای خودتون و بچه ها 

بار جدید کار زنانه و بچگانه آلمانی

قیمت از ۱۰تومان ۳۰

ارسال به سراسری ایران

برای خانمهای قمی امکان خرید حضوری

آدرس کانال تلگرام:@kityca

ایدی:@fabules

کانال دردونه