2777
2789
عنوان

جاری جان

645 بازدید | 6 پست

من کلا جاریمو سالی یبار میبینم ...یا شش هفت ماه یکبار اونم منزل پدرشوهرم ...بعدا این بزرگوار خیلییییی از من غیبت کرده ...و کلی حرف پشت سرم زده دقیقا زمانی که من تقریبا ایشون را هشت نه ماه ندیدم....حالا عقد دختر خاله همسرم بود من نرفتم چون پ تا ی پسر تو گچ بوده  ایشون سنگ تموم گذاشته بسکی پشت سر من پیش خاله همسرم گفته ....و بعد از مدت طولانی من فهمیدم ک چیا گفته .....حالا مهم نیست  فقط تعجب میکنم چطوری که ایشون منو نه ماه ندیده این همه حرف پشت سرم زده خخخ

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اینکه چیزی نیست...شاید بذارن به حساب تلفنی...

من محل کترم دور تا دور دوربینه

بعد من به همکارم سلامم نمیکنم، جالبه که کلی حرف پشتم زده بود.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

جاریِ دیگه

اخه واقعا من اصلا ندیدم خخخ انقدی که پسرم بچه اشو دیده بود گفت چقد برزگ شدی این چطوری انقد حرف زده پشت سرم

اینکه چیزی نیست...شاید بذارن به حساب تلفنی...من محل کترم دور تا دور دوربینهبعد من به همکارم سلامم نم ...

والا خوشبحالشون انقد بی دغدغه ان

میگه آخرین صلاح وقتی که زورت نمی‌رسه بهش غیبته

اخه حتی ندیدم همدیگه رو خخخ این همه حرفو از کجاش در تورده