2789

زوده عزیزم بزار پریودت عقب بیفته بی بی بزن به علائم توجه نکن من الان ۷ ساله نزدیک پریودام علائم دارم😂😂😂

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

از صحبتم ناراحت نشیا گلم خواستم بهت بگم که زیاد خودتو دلخوش نکن تا اذیت نشی انشاالله به حق این روزای عزیز باردار باشی

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز پریودیم یه سری لکه ی قهوه ایی دیدم 

که در طول روز دیگه اثری ازش نبود

بعد دوباره پس فرداش دستمال که کشیدم 

لکه قهوه ایی بود 

اما الان دیگه نیست 

الان فقط مثانم تیر میکشه و انگار یه لحظه اونجام 

تیر میکشه بعد ول میکنه 

نمیدونم این علائم بارداریه یا نه...؟!

روز پریودیم یه سری لکه ی قهوه ایی دیدم  که در طول روز دیگه اثری ازش نبود بعد دوباره پس فرداش ...

اگه تاخیر داری بی بی بزن روز پریودت کی بود؟؟

عضویتت مبارک. انشاءالله ک زودی نی نی دار شی

ممنون عزیزم .....

انشاااااالللله دیگه واقعا هم خودم هم شوهرم دوست داریم ....

نمیدونم میترسم توهم بارداری باشه ...

از صحبتم ناراحت نشیا گلم خواستم بهت بگم که زیاد خودتو دلخوش نکن تا اذیت نشی انشاالله به حق این روزای ...

اره خودمم نمیخام دل خوش بشم 

بعد پری بشم خیلی تو ذوقم میخوره ...

اره خودمم نمیخام دل خوش بشم  بعد پری بشم خیلی تو ذوقم میخوره ...

فردا صبح بی بی بزن دختر انشاالله بارداری اون لکام لک لانه گزینی بوده

فردا صبح بی بی بزن دختر انشاالله بارداری اون لکام لک لانه گزینی بوده

هر چی خدا صلاح بدونه ...

واقعا دلم نی نی میخاد ...

الان ماه 4 که اقدام میکنیم ...

کاش اینسری واقعا نی نی باشه 😪

میتونه علایم بارداری باشه. اینا علایم زودرس بارداریه؛ نفخ. مزه آهن در دهان. عصبی بودن. دلدرد و لک بینی. احساس دااغی یا سرما. احساس سبک بودن سر. پرخوری یا بی اشتهایی. دردناک بودن سینه.کلا اگه تغییرات عجیب و غریب دیدی ممکنه باردار باشی ولی اینم بدون که علایم اولیه بارداری خیلی شبیه علایم قبل از پریودیه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یه تست وایتکس هم داریم که تو نت سرچ کنی میاد

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔