2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به وقتش داد میزنمبه وقتش بازیبه وقتش خندهبه وقتش اخم و ...هر چیزی سر جای خودش

فقط به وقتش کتک نزنی.

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

مگه بچه های این زمونه هم کتک میزنین؟ از والدین نمیترسین؟

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

فقط به وقتش کتک نزنی.

هیچکس از تنبیه بدنی جواب نگرفته که من دومی باشم. دانش‌آموزم رو طوری تربیت میکنم که با یه نگاه خودش متوجه میشه چکار باید بکنه. به وقتش هم کل کلاس رو باهاشون میذاریم رو سرمون صدا مدرسه درمیاد.

قاطعیت در کنار مهربانی. تنها راه همینه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
کتک بزنه ؟ مگه بچه های مردم صاحاب ندارن معلم کتک بزنه

صاحابشون یکم تربیتش کنه

یکیشون میگه خانم میخوام در گوشت یک چیزی بگم گفتم جانم اومد در گوشم فحش بد در گوشم گفت و خندید و رفت

یا برام یه کاغذ از خونه آورد گفت این نامه برای شما نوشتم منم خوشحال شدم و تشکر کردم بازش کردم دیدم همش فحش های +۱۸   به پدرش گفتم پدرش گفت هر بار تکرار کرد بزن تو گوشش به مادرش گفتم مادرش گفت من چی کارش کنم از کنترلم خارجه

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
مگه بچه های این زمونه هم کتک میزنین؟ از والدین نمیترسین؟

یکیشون یه روز اومد گفت  خانم میخوام در گوشت یک چیزی بگم گفتم جانم اومد در گوشم فحش بد در گوشم گفت و خندید و رفت

یا برام یه کاغذ از خونه آورد گفت این نامه برای شما نوشتم منم خوشحال شدم و تشکر کردم بازش کردم دیدم همش فحش های +۱۸   به پدرش گفتم پدرش گفت هر بار تکرار کرد بزن تو گوشش به مادرش گفتم مادرش گفت من چی کارش کنم از کنترلم خارجه

صاحابشون یکم تربیتش کنهیکیشون میگه خانم میخوام در گوشت یک چیزی بگم گفتم جانم اومد در گوشم فحش بد در ...

عزیزم شما هرچی هم بگی معلمی نباید کتک بزنی اگر گنجایشش رو نداری استعفا بده ،تنبیه غیربدنی کن ،جریمه بده ،

از کلاس بیرونشون کن ، نمیدونم راههای زیادی هست ولی کتک اصلا 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کتک بزنه ؟ مگه بچه های مردم صاحاب ندارن معلم کتک بزنه

یکیشون زده عینک یکی دیگه رو شنونده شیشه رفت تو چشم طرف

مسئولیتش هم با من بود چون سر کلاس من اتفاق افتاد