دوستان من تازه تو این سایت اومدم میشه سازوکار این سایت رو بگین کلا چجوری کار میکنه چه امکاناتی داره و اینا کلا هر چیزی که یه فرد تو این سایت میدونه رو بهم بگید
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
با سلام با عرض خوش آمد گویی.بگم خدمتت که اینجا یه عده روشن فکر بی کار هستند که فقط قصدشون گذروندن وقتشون اینجاست.بعد یه دکمه سبز داره باید ورود بزنی خروج هم باید بزنی.
با سلام با عرض خوش آمد گویی.بگم خدمتت که اینجا یه عده روشن فکر بی کار هستند که فقط قصدشون گذروندن وق ...
دکمه سبز کجاست؟🤔
کاربر ftabbbbbbbb زن نماست😒🤬سختترین کار دنیا، تغییردادن عقاید یه آدمه🙂کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️مذهبی نیستم و دلم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تو آزادم کردی۱۴۰۴/۱۰/۱۱🙂سهم ما از این دنیا رشده، نه رنج و ظلم🌱روز قیامت آدما از عدالت بیش از اندازه خدا، شکایت میکنن🙃دیگه در سایت فعالیتی ندارم، فقط برا حذف تاپیک و بالا بردن سم خونم سر میزنم🗿🫶🏻کاربرای زن نما: ggggggooooommmmsh . هامونیم . missnazi1990 . rogi14 . negzh