سلام. خیلی از دکترا میگن فریز کنید یا بسوزونید ولی منهنوز بچه دار نشدم و۱ سال عروسی کردم وخیلی میگن باعث نازایی میشه الان برام
ژل پوویدون آیداین نوشتن که شبیه بتادینه. و وقتی مصرف کردم سری خارج شد یعنی داخل واژنم نموند وسریع مجبور شدم رفتم دسشویی این طبیعیه؟ واینکه آیا این پماد برای زخم خوبه؟ اصلا با وجود زخممیشه باردار شد؟ توروخدا کمکمکنید
بعضی موقع ها به دارو جواب میده اگه زخم پیشرفته ای نباشه.ولی حتما درمانش کن چون دکترم میگفت این زخم حتی میتونه باعث نازایی بشه .من خودم زخم دشتم فریز کردم
منم زخم دارم ولى از اين ژل تا حالا استفاده نكردم نميدونم چيه و چجوريه🤔دكترم ميخواست فريز كنه قبلش بهم دارو داد استفاده كردم قرصشم خوردم از عنبرنسارام استفاده كردم روزى كه رفتم براى فريز دكتر گفت نيازى نيست داره با دارو رفع ميشه🙏🏻
🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
خواهر مت زخم شدید داشت و دکتز گفته بود باید بسوزونی رفت دارو گیاهی بهش عسل طبیعی داد و ی دوهفته مصرف کرد زخمش کاملا خوب شد رفت دکتر دکتر اول بهش خندیده بود عسل بر خوردنه اما وقتی معایته کرده بود تعجب کرده بود
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من