2777
2789
عنوان

تموم شدن رابطه بگین حق با کیه

236 بازدید | 11 پست

خاستگارم و البته دوسپسرم بود یجورایی ک بتون گفتم توی تایپکای قبل یجورایی بحث رابطه جنسیو پیش میکشید  بیشتر وقتا مست بود تو مستی کلی فوشم میداد و این که چنروزع پیداش نشده بود یعنی ن پیامی ن زنگی همشم میگف درگیر کارو بارم ولی تو آستوریاش درگیر خوش گذرانی بود امروز کلی زنگش زدم جواب نمی‌داد معلوم بود از عمده پیامش دادم انقد زنگ میزنم چرا ور نمیداری گفت حصلع ندارم 

گفتم پیام خشکو خالیم نمیدی 

ب خودش فوش داد گف لیاقت خوبیامو نداشتی و پیامامو سین زد دیگم جواب نداد

اینم بگم چنشب پیش پیامامو دید و چیزی نگف بش گفتم مزاحمم زنگم زد کلی حرف بارم کرد گف من همونقد ک مهربونم سگم هستم

بعد دیشب اومد نوشت ببخشید من مست بودم نفهمیدم چیشد گفتم هیچی دیگه یهو صبح انگا بی خبر از همه جا ک من بش گفتم رابطه تموم خودش نوشت بهتره کات کنیم دیدم بلاکم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یعنی شک داری با این مریض کات کردی؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چه حوصله ای داری که ادامه دادی هیچ داری راجع بهش تاپیک میزنی و سوال می‌پرسی!!!

این حتی اگر به پات بیافته که بیاد خواستگاری هم ، شما نباید اجازه بدی. 

تا بیشتر از این وابسته نشدی بلاکش کن

2790
2778
2791
2779
2792