2777
2789
عنوان

چجوری فراموشش کنم

77 بازدید | 9 پست

از جمعه همش تو فکرشم 

یعنی آدمی مثل اون پیدا میشه؟ ادمی که بتونه اونجوری سر به سرم بزاره؟ شوخی کنه و دعوا کنه؟ اونجوری حزف بزنه باهام 

پیدا میشه بهتر از اون؟

بچها ایشون ادم خوبی نبود واقعا خوب نبود من مشکلاتشو بهتون بگم بهم میگین تو دیوونه ای با این وارد رابطه شدی مگه

مشکلاتی داشت که به هرکس بگه باور کنین میزاره میره از پیشش

کلی ریخته 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اره عزیزم روانی زیاده اگه میترسی پیدا نمیکنی خیالت راحت انقدر زیاده کسی ک برینه ب اعصابت تا دلت بخواد

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلی ریخته

دوستمم بهم میگه از اون بهتر زیاده فقط چون تو تازه کات کردی و تو شوکی نمیخوای باور کنی 

واقعنم باورم نمیکنم اخه کی پیدا میشه بتونه اونجوری باهام حرف بزنه و شوخی کنه اونجوری باهام رفتار کنه

تا دلت بخواد بازم هستن

هعی...

هم ازش از تمام وجودم متنفرم با کاری که کرد هم دوسش دارم هم دلم میخواد دوباره باهاش حرف بزنم هم دلم میخواد پاکش کنم از صفحه روزگار

دوستمم بهم میگه از اون بهتر زیاده فقط چون تو تازه کات کردی و تو شوکی نمیخوای باور کنی واقعنم باورم ن ...

راس میگه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤