2777
2789
عنوان

این پیام رو بدم خوبه

98 بازدید | 7 پست

بچه ها این پسره همکلاسیم خیلی داره به من نزدیک بشه جوری که همه فهمیدن  امروز که میرفتم مترو هم با من اومد جوری که انگار اتفاقی هم مسیر شدیم   بعد بقیه همکلاسی هامون ما رو دیدن که با هم اومدیم حالا میخام این پیام رو بهش بدم بقیه اش رو چی بنویسم ؟؟ اصلا خوبه ؟؟

یه چیزی میخواستم بهت بگم

درسته ما باهم همکلاسی هستیم و اینکه من تو رو دقیقا مثل بردارم میبینم ولی ممکنه بقیه این رو جور دیگه ای قضاوت کنند و این خیلی منو اذیت می‌کنه برای همین فکر کردم بهتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دفعه بعد میخواست نزدیکت بشه بهش محل نده یا بهش چشم غره برو تا شاید حالیش بشه دیگه تکرار نکنه

یعنی پیام ندم؟؟ آخه از اردیبهشت تا حالا همین رفتار رو داره من همه جور بی محلی کردم جواب نداد

یعنی پیام ندم؟؟ آخه از اردیبهشت تا حالا همین رفتار رو داره من همه جور بی محلی کردم جواب نداد

والا نمیدونم ولی اگه میخوای پیام بدی خیلی محترمانه بگو ی وقت کینه ای یا ناراحت نشه، تازه اصلا به همکلاسی هات ربطی نداره که اون پسره کنارت میشینه که،به نگاه ها و فکرای همکلاسیت توجه نکن