تشریح جسد داشتیم یهو جلو اونهمه آدم یه اوق بلند زدم دویدم بیرون نرسیده ب دستشویی بالا اوردم🙃
لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)
خیلی خجالت میکشم حس میکنم همه الان دارن مسخرم میکنن
لطفا مردای نینی سایتی و مردای زن نمای مدافع حقوق آقایون نینی سایتی و اندک زن های پیک می نینی سایتی با من هم کلام نشن مرسی اه🎀🦋(از تاپیکمم برید بیرون😒💅)
غلط کردن مسخره کنن مگه چند بار تو عمرت چنین چیزایی دیدی که حالا برات عادی باشه اصلا به آدمای سمس دورت که مسخره میکنن اهمیت نده و اگه حرفی زدن بگو انسانیت هنوز تو وجود من نمرده برای همین تصور این موضوع هم حالمو بد میکنه
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
غلط کردن مسخره کنن مگه چند بار تو عمرت چنین چیزایی دیدی که حالا برات عادی باشه اصلا به آدمای سمس دور ...
میترسم دخترا بهم بگن پیک می