2777
2789
خيلي قيمتش بالاست ولي خدايي حرف نداره

الان نميدونم چقدره چون ٣ سال پيش براي جهازم خريدم ولي خب خيلي خوبه راضيم ازش

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نعریف مارک یخچال شمام خیلی شنیدم خودم ازین مدل درفرانسوی هادوس دارم امامارک های امریکاییش واقعاگرونن

اره عزيزم خيلي خوبه راضيم ازش مامانمم سامسونگ داره اونم خيلي خوبه ها كلا سامسونگ خوب جواب داده 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

اصلا اصلا سامسونگ نگیر

مامان من سامسونگ گرفت همون روز اول کار نکرد نصاب اومد گفت خرابه باید عوض شه اما فروشگاه میگه چند میلیون اضافه پول بدین.قشنگ کلاهبرداری میکنن.الان شکایت کردیم تازه فهمیدیم واسه همه همین کارو میکنن. 

اصلا اصلا سامسونگ نگیر مامان من سامسونگ گرفت همون روز اول کار نکرد نصاب اومد گفت خرابه باید عوض شه ...

البته ما از فروشگاه اطلس ۲ گرفتیم ولی شنیدم همه سامسونگا همین مشکلو دارن.

ی لحظه فک کردم ب گذشته برگشتیم!!!!!!

الان ک سامسونگ و الجی گیر نمیاد باشه هم قیمتا خیلی بالاس!

مامانم یخچال گالان خرید چند ماه پیش ب ۱۰تومن! اسمشم تا حالا نشنیده بودم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
اصلا اصلا سامسونگ نگیر مامان من سامسونگ گرفت همون روز اول کار نکرد نصاب اومد گفت خرابه باید عوض شه ...

همشون فیکن.ال جی و سامسونگ که جنس به ایران نمیده بخاطر تحریم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ. ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ