زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از من دو در بالاس پایین کشو یخساز اتومات داخلی داره ک واسش لوله اب کشیدیم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوب ما خونمون طبقه دومه و اسانسور نداره . زمانی که خواستیم بیاریمش تو خونه سنگین بود . مستاجر هم هستیم . البته خیلی عالیه هاااا جادار هم هست اما واسه من که مستاجرم و خونم طبقه بالاست خوب نیست
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
والا کلا از ساید خوشم نیمد عین تونل میمونه باریک بنظرم.من ۴ سال پیش سر حجازم خریدمش واقعا راضی ام ازش حتی همه دبه های ترشی ها مختلفمو ک همه تو تراس میزان از بی جایی من تو یخچالم جا شده.ولی خب یخساز داره شکل هلال ماه میسازه تو ی ظرف تو فریزرش ولی اب سرد کنش ی مخزن سادس ک وصل ب اب نیست خیلی معمولیه .ظاهر شیکی داره .بعد کلا یخچال بالا خیلی خوبه هی لازم ب دولا شدن نی.چون کار با یخچال بیشتر تا فریزر
اتفاقا چند وقت پیش اثاث کشی کردم از طبقه ۴ بردن باز ب طبقه ۴ ولی مشکلی پیش نیمد .ب ظریف بار زنگ زدم اومدن چون طرح ساید بود قیمت کمتری ازم گرفتن