2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

324 بازدید | 27 پست

۳۰ دی تولدمه و ۲۰ بهمن هم اولین سالگرد عروسیمونه میخام دو تا شو تو ی روز جشن بگیرم یا ۳۰ دی یا ۲۰ بهمن خوانواده شوهر و خانواده خودمم دعوت کنم همگی میشیم ۳۰ نفر 

ولی نمیدونم باید چیکار کنم چی بپزم چجوری بپزم کسی رو هم ندارم بیاد کمکم فقط خواهر شوهرامن که اونام مث خودمن چیز خاصی که مناسب جشن باشه بلد نیستن به نظرتون چیکار کنم 😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین سالگرد ازدواجته؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
بله

خوشبخت باشی😍

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

سلام

اگر خانواده همسرت و خودت اهل غذاهاي جورواجور دسر اينا نيستن خب بهتررررر قسمت شام و مخلفاتش رو ساده برگزار كن بيشتر تمركزت رو اين باشه كه خوش بگذرونيد و به همه خوش بگذره

این نیز بگذرد
بله امکانش هس  ولی برا جشن چیکار کنم

برای جشن هم اگه میخوای تم داشته بلشی بیرون بگی برات اماده میکنن.حتی ژله و دسر و پیش غذا رو هم اماده میکنن..حالا که خدارو شکر امکانشو داری همه رو از بیرون تهیه کن

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

یا غذا از بیرون بگیر یااینکه غذا های مثل کشک بادمجون.سالاد الویه.سالاد پاستا.و چتدین مدل ژله درست کن واسه رومیز ک میزت ک عکس میگیری قشنگ باشه و شلوغ کلا هرچی خواستی من در خدمتتم  سوالی داشتی 

من اینماه نی نی  دار میشم😍