2777
2789
عنوان

نحوه عاشقانه صحبت کردن با نامزد

213 بازدید | 17 پست

خانما یکماهه با پسری اشنا شدم خانواده ها هم جریان دارن نیتمون هم ازدواجه 

ولی اصلا نمیتونم راحت حرف بزنم یا حرف دلمو بزنم همش جمع میبندم اسمش و حتی نمیتونم بگم

تروخدا بهم ی راهکار بدین که خجالت بزارم کنار چون حس میکنم با این رفتارم داره زده میشه ازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون من نمیگم اونم معذب میشه

کم کم روتون وا میشه 

اینم خوب نیست اول راه انقدر قربون صدقه رفتن

مثلا براش شبا بعد شب بخر گفتن یه جمله زیبا و عاشقانه بفرست 

اگه دیدی ری اکشنش خوب بود دوباره تکرار کن 

اونم نه همیشه ها براش تکراری میشه و کارهای مثل این

🤦🏻‍♀️تو چت باز بهترم حضوری میبینمش زبونم قفل میشه

باید خودتو بهش نزدیک بدونی 

کم کم شروع کن 

تمرین کن تو خونه با خودت

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

باید خودتو بهش نزدیک بدونی کم کم شروع کن تمرین کن تو خونه با خودت

بخدا تو خونه راحت تمرین میکنم شده حتی حرفای خاکبرسری😅😅 ولی همچین که میبینمش همه گزینه ها تغییر میکنه😂😂😅😅😅

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

بخدا تو خونه راحت تمرین میکنم شده حتی حرفای خاکبرسری😅😅 ولی همچین که میبینمش همه گزینه ها تغییر میک ...

😂😂خب دیگه شروع کن تو صورت بگو 

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

😂😂خب دیگه شروع کن تو صورت بگو

خدااز دهنت بشنوه 😂😂 من از خدامه زودتر یخم اب بشه فقط ممکنه کار به جاهای باریک بکشه مخصوصا الان ی مدت دوریم 😅😅😅 دیگه تاب و تحملم تموم شده 😅😅

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

خدااز دهنت بشنوه 😂😂 من از خدامه زودتر یخم اب بشه فقط ممکنه کار به جاهای باریک بکشه مخصوصا الان ی م ...

عزیزممممم😂🥹

پس حتما دیدیش دیگه خجالتو بزار کنار و شروع من اونم گناه داره دلش تنگ شده