2777
2789
عنوان

بگید چیکار کنم

92 بازدید | 18 پست

دوستانی که تجربه ی مشابه داشتند راهنمایی کنند

مدیر من خیلی بداخلاقه،  حقم به بچه ها میده.. امروز پیش بچه ها خیلی بد باهام حرف زد

موضوع این بوده که من درس اجتماعی می پرسیدم زنگ تفریح شد نتونستم از ۴ تا از بچه ها سوال بپرسم یکی از بچه ها گفت خانم من چی؟! منم گفتم جلسه ی بعد. اونم زد زیر گریه 😒 یعنی کل مدرسه رو تو کلاس جمع کرد. بعد مدیر امد گفت حق با این بچه ست تو باید از همه می پرسیدی!!!!  در صورتی که هفته ی پیش همین بچه بخاطر یه منفی بازم شروع کرد گریه کردن رفت پیش مدیر. مدیرم بهم گفت لازم نیست از همه بپرسی از ۴_۵ نفر بپرس کافیه.. بعد تدریس کن... 

بخدا از صبح اعصابم بهم ریخته.. درسته با مامانشم حرف زدم خیلی معذرت خواهی کرد گفت باهاش حرف میزنم که دیگه تکرار نکنه.. ولی من از مدیر خیلی ناراحتم. به من گفت تو مدیریت کلاس بلد نیستی.  

حالا اینم نگم از بعضی همکارای حسود و بچه... که باعث خوشحالیشون شده بود😡

ازشون امتحان بگیر بجای پرسیدن اونوقت از همه پرسیدی 

این بچه بیچاره ی هم حتما خیلی ازیت میشه برا درس خوندن  و علاقه ای نداره ک اینجوری گریه کرده😂😂

اتفاقا اینکه از همه اشون بپرسی یا امتحان بگیری بهترین کاره ما یه معلم دینی داشتیم هر جلسه میگفت درس میپرسم بعد هممون بدون استثنا درسش رو میخوندیم و اخر سر هم هممون نمره هامون تو اون درس دینی ۲۰ شد 

اما درس ریاضی معلمش گروه بندی کرد و کار را از سرش باز کرد و یبار مطلب رو میگفت و بعد میگفت از سر گروهاتون بپرسید سوالاتون رو باعث شد نصف بیشتر کلاس درس ریاضی رو تک بیارن چون کسی چیزی متوجه نشده بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازشون امتحان بگیر بجای پرسیدن اونوقت از همه پرسیدی این بچه بیچاره ی هم حتما خیلی ازیت میشه برا درس خ ...

خیلی اخلاقش بده سر هر چیز کوچیکی گریه می کنه میره پیش مدیر. میدونه همه ش بهش حق میده اینکارو می‌کنه

بعضی وقتها یه زنگ و با داد و بیداد و گریه می گیره 

خیلی اخلاقش بده سر هر چیز کوچیکی گریه می کنه میره پیش مدیر. میدونه همه ش بهش حق میده اینکارو می‌کنهب ...

با مادر و پدرش صحبت کن

و تو هم از حق خودت دفاع کن مظلوم بازی در نیار جلو مدیر ک مقصرت کنه

مطمئناا یه مشکلی داره تو خانواده ک اینجوری میکنه 

با مادر و پدرش صحبت کنو تو هم از حق خودت دفاع کن مظلوم بازی در نیار جلو مدیر ک مقصرت کنهمطمئناا یه م ...

با مامانش حرف زدم معذرت خواهی کرد.. فکر کنم با مدیر با جدی حرف بزنم

پدر و مادرش از هم جدا شدن داداششم اینجوریه.. باهم گریه می کنن

وای خب با قیم داشته باشن با قیم شون صحبت کن یا اگه تو مدرسه روانشناس هست بفرستش پیش روانشناس تا درد و دل کنه باهاش و خودشو خالی کنه 

با مامانش حرف زدم معذرت خواهی کرد.. فکر کنم با مدیر با جدی حرف بزنم

اره بگو هر بچه ای مشکل داشته باشه حق ندارید جلوی جمع با من بد حرف بزنید و اگه احترام نمیزارید ک من برم از مدرستون 

وای خب با قیم داشته باشن با قیم شون صحبت کن یا اگه تو مدرسه روانشناس هست بفرستش پیش روانشناس تا درد ...

پیش مادرشون زندگی می کنند اگر این هفته اخلاقشون درست نشد با مشاور صحبت می کنم

اره بگو هر بچه ای مشکل داشته باشه حق ندارید جلوی جمع با من بد حرف بزنید و اگه احترام نمیزارید ک من ب ...

امروز به بچه های کلاس گفتم حتی مادر همین بچه ها... گفتم اینجوری پیش بره من از این مدرسه میرم تحمل این بی احترامی هارو ندارم.. واسه این ازممعذرت خواهی کرد

بچه ها هم با التماس می گفتند خانم معلم شما خیلی مهربونید ریاضی هم خوب درس میدید امسال خیلی پیشرفت کردیم  ..

اونا بچه ن نمی فهمن ولی از مدیر خیلی ناراحتم 

پیش مادرشون زندگی می کنند اگر این هفته اخلاقشون درست نشد با مشاور صحبت می کنم

بهترین کار همینه چون اینجوری شما رو هم دارن زیر سوال میبرن

میگما بین خودمون باشه ها اون مدیره هم کاش میشد یجوری بره پیش روان شناس اونم مشکل داره😁