2777
2789
عنوان

شب ادراری

114 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من یه دختر دارم شش سالشه شبا پوشک میبستم و حالا شبا دیگه از پوشک شب بگیرمش شبی دوبار بیدار میشم چند شب خواب موندم زد تمام زندگیم نجس شده تو رو خدا راهکاری دارید بگید شبا بهش آبکی هم نمیدم برای مسافرت چی کار می کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه تلویزیون وگوشی زیاد میبینه کمش کن ی مدت ببین تاثیر داره.شاید از بین رفت. ان شاالله از بین بره

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

در روز چی مشکل داشت برای مسافرت مراسم مهمانی عروسی چی کار می کردی

بعد از چکاب کامل وآزمایشا دکتر گفت مشکلش اینه که خوابش سنگینه بزرگتر بشه خوابش سبک میشه وخوب میشه وهمینطور شد الان ۱۴ ساله هست وکاملا خوب شد.

داروی دکتر بهش دار اسپری بود تو بینی میزد شبا اون کنترلش میکرد. البته شما باید ببری دکتر شاید مشکل از مثانه یا کلیه باشه