2777
2789
عنوان

پزشك متخصص زنان خوب كاشان

21637 بازدید | 37 پست

سلام

من در اين شهر كاملا غريبم و هرچقدر دنبال يك دكتر و ماماي خوب مي گردم و از هركس مي پرسم به يك نتيجه درست نرسيدم لطفا اگر پزشك و ماماي خوب مي شناسيد به من معرفي كنيد

برام مهمه پزشكي باشه كه در كارش دقيق باشه به زايمان طبيعي معتقد باشه و  اهل تجويز زياد سونو و آزمايش دادن و قرص و دارو تا واقعا ضرورت نداشته باشه، نباشه

و اگر ماماي خوب هم مي شناسيد معرفي كنيد

سلام عزیزم دکتر مرضیه طالبیان اهل دارو نیستن اصلاااااا وابدا وفقط به روش طبیعی معتقدن

فوق تخصص هستن

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی کلا متخصص های متبحری داخل کاشان هستند و هرجور بخای در مورد زایمانت برات تصمیم میگیرن

خيلي خيلي ممنونم كه جواب داديد
بله يك نفر ديگه هم ايشون رو معرفي كرده بود مطبشون مي دونيد حدودا كجاست؟ 

راستش يك دكتر نزديك خونه مون هست به نام منصوره صميمي كه من هيچ شناختي ازشون ندارم فقط تابلوي مطب رو ديدم ولي اگر ايشون هم اين خصوصيات رو داشته باشند براي من خيلي خوب ميشه

خيلي خيلي ممنونم كه جواب داديد بله يك نفر ديگه هم ايشون رو معرفي كرده بود مطبشون مي دونيد حدودا كجاس ...

راسش من که دکتر خودم تقریری بود ولی ایشون خیلی حساسن و به دارو و سونو پایبندن شدیدا....ولی دکتر طالبیان فقط بیمارستان شهید بهشتی ویزیت میکنن به گمانم و نوبتاشو باید زنگ بزنین کامپیوتری وقت میزاره...زیادم شلوغ نیس بخاطر دوری بیمارستان

راجب دکتر صمیمی اطلاعات دقیقی ندارم ولی بنظرم پزشک قدیمی هستند ایشون

راسش من که دکتر خودم تقریری بود ولی ایشون خیلی حساسن و به دارو و سونو پایبندن شدیدا....ولی دکتر طالب ...

با بيمارستان بهشتي تماس گرفتم بعد از كلي شماره گيري آخرش گفتند اين دكتر داراي برنامه مشخص نمي باشد

ببخشيد اين همه وقت شما رو ميگيرم همان كسي كه ايشان را معرفي كرده بود دكتر فهميمي نژاد را هم معرفي كردند شما روي ايشون شناخت داريد؟ همينطور دكتر جهانگير، فروزان ، طبسي و مينايي

با بيمارستان بهشتي تماس گرفتم بعد از كلي شماره گيري آخرش گفتند اين دكتر دارا ...

عههه اگه بخاین ساعت کاریشو براتون بپرسم...دکتر فهیمی نژاد هم عالیه فقط خیلیییی زیاد مطبشون شلوغه دکتر جهانگیرم عالیه بقیه دکترام حاذقن ولی دکتر مینایی تا حالا به گوشم نخورده

اختیار دارین کاری نکردم

عههه اگه بخاین ساعت کاریشو براتون بپرسم...دکتر فهیمی نژاد هم عالیه فقط خیلیییی زیاد مطبشون شلوغه دکت ...

من ساعت كاريشونو سرچ كردم از سايت بيمارستان شهيد بهشتي پيدا كردم (كه البته نمي دونم چقدر به روز باشه)  اما وقتي شماره گرفتم صداي صوت ضبط شده اينطوري اعلام كرد خب وقتي نشه نوبت گرفت چكار ميشه كرد برام عجيبه كه مطب ندارند و فقط دو تا عصر در يك بيمارستان هستند

پزشكهايي كه اسمشون رو براتون نوشتم رو از طريق سرچ هاي قبلي در همين سايت آشنا شدم كه اعضا معرفي كرده بودند و به جز دكتر فهيمي نژاد كه نمي دونم مطبشون كجاست بقيه نزديكند تقريبا

از همه شون تعريف كرده بودند فقط اين نكات كه من ميخواستم رو كسي چيزي نگفته بود راستش من از سونو و ازمايش ها و داروهاي زياد خيلي مي ترسم و رو اين حساب برام مهمه دكترم تا ضرورت نداشته باشه اين چيزها رو تجويز نكنه

البته كه لطف مي كنيد كه وقت مي گذاريد و با حوصله جواب ميديد  براي من كه اينجا غريبم واقعا مثل فرشته نجات شديد خدا براتون جبران كنه

در مورد ماما هم سوال داشتم نمي دونم اينجا چقدر مراجعه به ماما به جاي پزشك متخصص رايجه و چقدر كار درستيه؟

بازم بابت محبتتون تشكر مي كنم

من ساعت كاريشونو سرچ كردم از سايت بيمارستان شهيد بهشتي پيدا كردم (كه البته نمي دونم چقدر به روز باشه ...

سلام....عزیزم خب حضوری برین و پرس وجوکنین درموردش

راسش من دنبال دوستم رفتم اون و بهش گفت بجای قرص امگا پنج تا گردو بخور و من با داروی شیمایی موافق نیستم...زیاد اهل دارو و دوا نبود و بیشتر سنتی پسند بود.دکتر طالبیان ومیگم راسی دوتا دکتر طالبیان هستن یادتون باشه که اسمش مرضیه اس

واینکه زیاد درمورد دکتر ذهنتو مشغول نکن تقریبا این معروفها یه متد پیش میگیرن و هرکدوم نزدیکتره انتخاب کن

درمورد ماما بجای پزشک راسش من زیاد قبول ندارم علم پزشک زنان طبیعتا بیشتره و کمکی که میتونه بکنه بهتره بالخره....ولی خب میتونین بجای هرماه رفتن به دکتر یک ماه برین درمونگاه واسه چکاپ وضعیتتون ویکماه پیش متخصص اینجوری از لحاظ قیمت و وقت هم صرفه جویی کردین

من ساعت كاريشونو سرچ كردم از سايت بيمارستان شهيد بهشتي پيدا كردم (كه البته نمي دونم چقدر به روز باشه ...

خواهش میکنم عزیزم کمترین کاری که از دستم برمیاد

کاری داشته باشی درخدمتم

سلام....عزیزم خب حضوری برین و پرس وجوکنین درموردش راسش من دنبال دوستم رفتم اون و بهش گفت بجای قرص ا ...

سلام 

خيلي ممنون

خب من دقيقا دنبال چنين دكتري هستم خدا كنه بتونم پيداشون كنم

فكر نكنم بقيه پزشك ها چنين نظري داشته باشند وگرنه من از خدامه برم پيش كسي كه دسترسي بهش راحت تر و نزديك تره كاش دكتر طالبيان هم مطب داشتند يا لااقل يك بيمارستان نزديكتر ديگر هم بودند

ازين جهت گفتم ماما كه هم سرشون خلوت تر باشه و بتونند خوب وقت بگذارند هم به عنوان ماماي همراه موقع زايمان بتونند بيان نمي دونم اينجا پزشك زنان خودش رو ملزم مي كنه هرزماني لازم بود بياد بالاي سر بيمارش؟ توي همان سرچ ها فقط يك نفر گفته بود دكتر جهانگير اينجوري هست

خدا حفظتون كنه

سلام  خيلي ممنون خب من دقيقا دنبال چنين دكتري هستم خدا كنه بتونم پيداشون كنم فكر نكنم بقي ...

عزیززززممم....والا من دقیق نمیدونم مطب داره یانه ولی به گمانم که نداره....میتونین پیدا کنید ان شالله واستون میپرسم از دوستم 

مامای همراه هم از خودش بخاهین براتون معرفی میکنه به احتمال زیاد

دکترت درصورتی میاد بالا سرت که توی بیمارستان خصوصی زایمان کنی واگر دولتی بخای شانسیه که شیفت کدوم پزشک باشه

کاش میتونسم یجور بهتر باهات ارتباط بگیرم که غریبی اذیت نشی تو این شهر

مثلا توی ت ل گ ر ا م اگه دوست داشته باشین

درضمن اسم پروفایلتون بسیار زیباست

ان شالله که جزو منتظران ظهوراقا باشین

عزیززززممم....والا من دقیق نمیدونم مطب داره یانه ولی به گمانم که نداره....میتونین پیدا کنید ان شالله ...

خيلي خيلي ممنونم واقعا بزرگواريد و دلسوز
من تازه عضو شدم و خيلي با امكانات اينجا اشنا نيستم من كه از خدامه تو اين شهر غريب يك اشناي خوب و دلسوز داشته باشم اگر راهي هست كه ميشه ايدي تلگرامم رو براتون بگذارم لطفا بهم ياد بديد
اينجا امكان پست خصوصي فرستادن داره؟

ممنونم از لطفتون اميدوارم شما هم از بهترين ياران و كمك كاران امام زمان عج قرار بگيريد

خيلي خيلي ممنونم واقعا بزرگواريد و دلسوز من تازه عضو شدم و خيلي با امكانات اينجا اشنا نيستم من كه از ...

خیلی ممنون عزیزم لطف داری شما

والا ایدی ت ل گ ر ام رو بلد نیستم اینجا بفرستم ولی بهتون درخواست دوستی دادم تو اینجا که بتونیم تو شخصی چت کنیم....

درخواستم و قبول کنین لدفا اونجا راحت میتونیم صحبت کنیم و ادرس بدیم