2777
2789
عنوان

تدریس زبان

36 بازدید | 4 پست

بچه ها من خیلی وقته درگیر پیدا کردن شغل مناسبم بعد یه لحظه متوجه شدم که تو زبان انگلیسی استعداد دارم بنظرتون اگر زبان بخونم درحدی که مسلط بشم اینکه بتونم معلم زبان بشم این خوبه ؟ درامدش خوبه ؟ ممنون میشم اگر تجربه ای دارین من رو راهنمایی کنید 

من ی ساله درس میدم تا ماه دیگه استعفا میدم به درد من ک نمیخوره نه حقوقش خوبه نه درس دادن و دوس دارم

بعدشم شما تا بشینی بخونی به یه سطح قابل قبولی برسی بعد ttc بگیری خیلی زمان میبره تا به درامد برسی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تدریس خصوصی یا عمومی؟

من رو منظورتونه؟ من اموزشگاه درس میدم هم خصوصی دارم هم عمومی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...