2777
2789
عنوان

استخاره

45 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

کسی استخاره راحت و مطمئنی بلد هست لطف کنه بهم یاد بده

یا اینکه خودش برام بگیره

ممنون میشم کمک کنید از این سردرگمی در بیام🙏🏻

#یک_ عدد_عاشق_حیوانات🥲🤍عاشق بی زبان ها باش.... که خوش زبان ها پر از مکرند🫂🍃

استخاره با تسبیح

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روش برخلاف دو روش قبلی از امام صادق (ع) نقل شده و دستورالعمل آن به شرح زیر است:

ابتدا یک مرتبه سوره “حمد”، سه مرتبه سوره “توحید” و پانزده مرتبه صلوات فرستاده شود.

سپس این دعا خوانده شود:

اَللّهُمَّ إِنّى أسْئَلُکَ بِحَقِّ الْحُسَینِ وَجَدِّهِ وَأَبیه، وَ أُمِّهِ وَ أَخیهِ، وَ الاْئِمَّةِ مِنْ

خدایا از تو مى خواهم، به حقّ حسین و جدّش و پدر و مادر و برادر و امامان از

ذُرِّیَّتِهِ، أَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد، وَ أنْ تَجْعَلَ لِىَ الْخِیَرَةَ فی

نسلش این که بر محمّد و آل محمّد درود فرستى و خیرم را در این تسبیح

هذِهِ السَّبْحَةِ، وَ أَنْ تُرِیَنی ما هُوَ الاَْصْلَحُ لی فی الدِّینِ وَالدُّنْیا، اَللّهُمَّ إنْ

قرار دهى و آنچه را که صلاح دین و دنیایم است به من نشان دهى. خدایا اگر

کانَ الاْصْلَحُ فی دینى وَدُنْیایَ، وَ عاجِلِ اَمْری وَ آجِلِهِ، فِعْلَ ما اَنَا عازِمٌ

مصلحت دین و دنیا و امروز و فردایم در انجام کارى است که قصد آن را دارم.

عَلَیْهِ، فَأْمُرْنی، وَإلاّ فَانْهَنی، إنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء قَدیرٌ.

پس مرا بدان فرمان ده! وگرنه مرا از آن نهى کن؛ چرا که تو بر انجام هر کارى توانایى.

سپس قسمتی از تسبیح جدا شده، شمرده شده و در ادامه:

با عدد اول گفته شود: “سُبحانَ الله”

با عدد دوم گفته شود: “الحَمدُلله”

با عدد سوم گفته شود: “لا إلهَ الّا الله”

تا وقتی که دانه‌ها تمام شود، یکی یکی مطابق با الگوی بالا پیش بروید.

نتیجه استخاره

اگر دانه آخر تسبیح “سُبحانَ الله” بود، فرد مخیّر بین انجام فعل و ترک آن است.

اگر دانه آخر تسبیح “الحَمدُلله” بود، نشانه امر به انجام فعل است.

واگر دانه آخر تسبیح “لا إلهَ الّا الله” بود، بیانگر نهی فعل و ترک آن است.

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

این روش برخلاف دو روش قبلی از امام صادق (ع) نقل شده و دستورالعمل آن به شرح زیر است:ابتدا یک مرتبه سو ...

ممنونم گلم

#یک_ عدد_عاشق_حیوانات🥲🤍عاشق بی زبان ها باش.... که خوش زبان ها پر از مکرند🫂🍃

ممنونم گلم

خواهش

روش های دیگم هست توی نت

اما من خودم از این روش حس بهتری گرفتم