2777
2789
عنوان

رابطرو خودش تموم کرد 😔😔

92 بازدید | 2 پست

خاستگارم و البته دوسپسرم بود یجورایی ک بتون گفتم توی تایپکای قبل یجورایی بحث رابطه جنسیو پیش میکشید  بیشتر وقتا مست بود تو مستی کلی فوشم میداد و این که چنروزع پیداش نشده بود یعنی ن پیامی ن زنگی همشم میگف درگیر کارو بارم ولی تو آستوریاش درگیر خوش گذرانی بود امروز کلی زنگش زدم جواب نمی‌داد معلوم بود از عمده پیامش دادم انقد زنگ میزنم چرا ور نمیداری گفت حصلع ندارم 

گفتم پیام خشکو خالیم نمیدی 

ب خودش فوش داد گف لیاقت خوبیامو نداشتی و پیامامو سین زد دیگم جواب نداد

اینم بگم چنشب پیش پیامامو دید و چیزی نگف بش گفتم مزاحمم زنگم زد کلی حرف بارم کرد گف من همونقد ک مهربونم سگم هستم

بعد دیشب اومد نوشت ببخشید من مست بودم نفهمیدم چیشد گفتم هیچی دیگه یهو صبح انگا بی خبر از همه جا ک من بش گفتم رابطه تموم خودش نوشت بهتره کات کنیم دیدم بلاکم کرده

چه بهتر! هیچکس یه آدمی که تکلیفش با خودش مشخص نیست رو نباید تو زندگیش نگه داره پس چه بهتر که خودش تموم کرد

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان