2777
2789
عنوان

سوژه خنده شدم 💔

138 بازدید | 12 پست

مسابقه داشتیم، دویدم با یه دختردیگه خوردم، بدجوری افتادم زمین شلوارم پاره شده از زانو

اومدم خونه مامانم یه شلواردیگه داد. اندازم بود

خیلی ناراحتم، مامانم اذیتم کرد گفت این همه اسکل چرا تومسابقه دادی با بقیه؟ دست پا چلفتی‌هستی سوژه خنده میشی تا چندروز مسخرت میکنند

نمیدونم چیکارکنم، شایدم مامانم راست میگه من فقط یه اسکلم، یه ادم مسخره

حتی کسی ازهمکلاسیام نیومدن بپرسم حالمو بعد طرف بدترمیگه خندیدم =/

خیلی ناراحتم حتمن مسخره میکنن =/

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم ورزش دو رو داری جدی یاد میگیری یا نه ولی همین که جرئت کردی فارغ از نتیجه هر چقدر بد بود، تو مسابقه شرکت کنی که یه تجربه جدید کسب کنی، من واقعا بهت افتخار میکنم. 

منم یه ورزشی شروع کردم دو سه ماهی. با اینکه اماده نبودم ولی شرکت کردم مسابقه و هر ست رو 21 بر 1 باختم. هیچ اهمیتی نداره چی گفتن. فقط فراموشش کن و تلاشتو بکن

از ترس‌ هایتان نترسید! 

من نمیدونم ورزش دو رو داری جدی یاد میگیری یا نه ولی همین که جرئت کردی فارغ از نتیجه هر چقدر بد بود، ...

اخه مامانم اونطوری گفت واسه همین البته شلوارم پاره شد یکی دیگه بهم داد =)

نمیدونم.. حس خوبی نداشتم ولی این جمله‌ت قلبمو لمس کرد

نه این چیزا تو مدرسه طبیعیه، برا بقیه هم زیاد اهمیت نداره، پس بی دلیل فکرت مشغول نکن. کلاس چندمی؟

اخه مامانم میگه انگاری ابتدایی اینجوری رفتارمیکنی دستوپاچلفتی خیلی ازحرفش ناراحت شدم

11

اخه مامانم میگه انگاری ابتدایی اینجوری رفتارمیکنی دستوپاچلفتی خیلی ازحرفش ناراحت شدم11

مامانت زیاده روی کرده، بیخیال اتفاقه دیگه، ممکنه برا هر کسی پیش بیاد. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 

آخی الهی بگردم عزیزم نارحت نباش مامانت چی کار کرد حرف کاربر عاشق خورش مرغ هستم درسته مامانت واقعا همین گفت یا خودت داری میگی میگه اسکول! هیچ اتفاقی نیافتاده الکی داری برای خودت بزرگش میکنی برای هر کسی ممکنه پیش بیاد که بیوفته تو جسور و خوش ذوقی مسخرت نمیکنن اگه هم کردن بی فرهنگ و بی شخصیتن خودشون و هیچ ارزشی ندارن برای خودشون هم ممکنه پیش بیاد مگه چیه مگه تو فوتبال یه بازیکن نمیفته مسدوم بشه پس مردم مسخرش میکنن برای هر کسی میتونه پیش بیاد سنت خوبه که خودتو محک بزنی و همه چیزو امتحان کنی تا بفهمی به چه چیزایی علاقه داری حالا اگه علاقه داری محکم ادامه بده تا به جاهای خوبی برسی دیگه هم هی اون لحظه رو تصور نکن خواهشن 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

آخی الهی بگردم عزیزم نارحت نباش مامانت چی کار کرد حرف کاربر عاشق خورش مرغ هستم درسته مامانت واقعا هم ...

اخه هیچکدومشون نیومدن حالمو بپرسن که =)