2821
2789
عنوان

اکسم رو دیدم

449 بازدید | 27 پست

یه ساعت پیش ک از مدرسه اومدم اکسم تو خیابون 

وایستاده بود(سربازه) با چن تا از دوستاش از تو سرویس ک دیدمش وقتی پیاده شدم اصلا نگاش نکردم ولی اون هی نگاه میکرد

دلم سوخت براش😒(من با اون کات کردم)

دلیل کاتم هم خیانتش با دختر عموم ب من بوده

بنظرتون کارم اشتباهه دلم میسوزه براش

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

دلت نسوزه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اره عزیزم دلت نسوزه برگزد تا با کل فامیلت بریزه رو هم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره عزیزم دلت نسوزه برگزد تا با کل فامیلت بریزه رو هم

اره ولی من خیلی کم مقصر میدونمش

تقصیر دختر عموم بود نباید اینکارو میکرد

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...(بختیاریوم💪)

اره ولی من خیلی کم مقصر میدونمشتقصیر دختر عموم بود نباید اینکارو میکرد

😂 تو خیانت دوست پسر تو تعهد نداشته و وا داده دختر عموت چه ربطی داره

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

مدرسه؟ اکس؟ خیانت،؟

سرباز

سرویس

😂😂😂😂

عزیزان من این روزا ادبیاتم رو کاملا از دست دادم لطفا از بحث کردن های بی مورد با بنده بپرهیزید تا شرمندتون نشم تمام کاربری های کردستان زیبا متعلق به منه

2823
2791
2779
2792