2789
عنوان

بلوغ زودرس

229 بازدید | 16 پست

سلام خوبین

دختر من ۸ سال و ۶ ماهشه

قدش ۱۲۸ وزنش ۲۳

چند روزیه سینه درد داره چک کردم اندازه یه عدس زیر نوک سینش سفت شده 

موهای زیر بغلش هم کمی در اومده

حالا می خوام ببرمش دکتر

من همدان هستم کلا اینجا دو تا دکتر غدد کودکان هست که یکی گفت شش ماه دیگه نوبت داره اون یکی هم نوبت نمیده

حالا چه دکتری با چه تخصصی می تونم ببرم دخترم رو ؟

اطلاعی دارین ؟

خب بلوغ از سال نهم طبیعیه دیگه چرانگرانی واسه یه عده زود میاد یه عده دیر 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

نمیدونم ولی من خودم سنم کم بود رفتم دکتر و بابت این قضیه یکسال، هر ماه آمپول زدم تا بلوغم به تعویق بیفته و همزمان توی همون یکسال هرشب آمپول رشد زدم تا قدم بلند شه. خواهرانه بهت میگم به بچت فشار نیار. کاش خانوادم این کارو نمیکردن. هورمون مردونه بیشتر میشه و ممکنه فرم بدنی دخترت کلا از زنانگی در بیاد. و آمپول رشد تهش جز کیست هیچی نداره ته تهش ۵ سانت تاثیر بذاره. فقط روی رژیم غذاییش و سبک زندگیش کار کن. مرغ کوچیک بخورین، شیر محلی بخورین بجای کارخونه ای. شکر کم بخورین و ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره اصلا دلم نمی خواد هورمونی چیزی مصرف کنه

فقط بدون پول براشون اولویته. شده تا سالها درگیرت میکنن تا فقط پول کلان آمپول و ویزیت الکی بدی. اصلاح کن سبک زندگیشو. باشگاه ثبت نامش کن. تغذیشم تا جایی که میشه اصلاح کن

نمیدونم ولی من خودم سنم کم بود رفتم دکتر و بابت این قضیه یکسال، هر ماه آمپول زدم تا بلوغم به تعویق ب ...

عزیزم از زدن دوتاش پشیمونی؟؟من برای دخترم ضد بلوغ فقط میزنم واقعا پشیمونم خیلی از عوارض آینده میترسم وسط درمان هم یه بار قط کردم باز شروع کردم الان نمیتونم قط کنم فعلا .. نظرتون چیه؟از اول بلوغ تا الان چند سانت قد کشیدید؟

عزیزم از زدن دوتاش پشیمونی؟؟من برای دخترم ضد بلوغ فقط میزنم واقعا پشیمونم خیلی از عوارض آینده میترسم ...

سلام گلم. بله از هردوش پشیمونم. من کلا ۵ سانت قد کشیدم اون تایم ۱۲ سالم بود. ۸ سال بعدش با ورزش خودم ۳ سانت قد کشیدم. برای بلوغ هم خیلی طبیعی تر میشه کنترلش کرد. هورمون هام کلا بهم خورد. پریودمم نهایتش یکسال انداخت عقب. فقط عوارض داشت. تستوسترون بدنم رفت بالا و استروژن که خیلی مهمه برای خانما اومد پایین خودم تو ۲۰ سالگی بزور درستش کردم. به خانوادم گفتم کارتون اشتباه بود و اونام پشیمون بودن ولی حیف که شده بود دیگه

عزیزم از زدن دوتاش پشیمونی؟؟من برای دخترم ضد بلوغ فقط میزنم واقعا پشیمونم خیلی از عوارض آینده میترسم ...

بعدها با یک دکتر صحبت کردم بابت این موضوع و ایشونم تایید کردن که اشتباهه و حتی ممکنه باعث نازایی بشه. گریه میکردم نمیخوام بزنم ولی انگار میخواستن من رکورد قد بزنم. در صورتی که بعدها متوجه شدم بلوغ تاثیری روی قد نمیذاره. تغذیه و سبک زندگی و ژنتیک تاثیر میذاره. فقط بفکر جیب خودشونن 

سلام گلم. بله از هردوش پشیمونم. من کلا ۵ سانت قد کشیدم اون تایم ۱۲ سالم بود. ۸ سال بعدش با ورزش خودم ...

سلام عزیزم دکتر گفته بود اگه آمپول نزنی قدت چند سانت میشه ؟

و بعد زدن آمپول قدت چند سانت شد ممنون میشم دیدی جواب بدی ؟

سلام عزیزم دکتر گفته بود اگه آمپول نزنی قدت چند سانت میشه ؟و بعد زدن آمپول قدت چند سانت شد ممنون میش ...

گفته بود ۱۵۵ میمونی و اگر بزنی تا ۱۷۰ بی شک قد میکشی

بعد آمپول ۱۶۰ شدم. ۸ سال بعد تمرین ورزشی کردم ۷ سانت خودم قد کشیدم الان ۱۶۷