mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 85 عنوان گلودرد شدید 67 بازدید | 9 پست چی برای گلودرد شدید پیشنهاد میدید؟یه چیزی باشه که زودتر خوب شم... اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم . 1403/07/30 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 23116 چنتا سیر رنده کن ی قاشق بش عسل بزن یهو قورتش بده شربت دیفن هیدارمین رو قرقره کن و قورت بده کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 22937 شربت دیفن هیدرامین ابلیمو عسل سوپ و اش مایعات در جهانی دیگر حتی اگر گلوله ای در تفنگ بودی باز هم سمت من بیا.... یه صلوات برا سلامتیم مهمونم کن 🙂🙏🏼🫂
مروارید۹۰ عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 3526 زنجبیل و عسل ، بابونه و عسل هر دو ضدالتهاب هستن و برای سرماخوردگی خوبن شبهای هجر را گذرانديم و زندهايم هنوز ؛ ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود.. درخواست دوستی 🚫
مهر۹۹سا۹۹ عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 26 اگر سرفه هم داشتی سره میخک رو بسوزونسیاه میشه اونو پودر کن با عسل قاطی کنانگار آب رو اتیشه
mahsahhhhh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 85 از همگی ممنون اندوه پیرمرد خاکفروش برای شهری پُر از خانههای بیباغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .
baharmaaaaaan عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 11956 بادام بخوراگه خام باشه ک بهتره من میخورم خیلی زودتر اثر میذاره تا قرص آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️هر مردی بمن درخواست بده 💩 تشریف داره😊