2777
2789
عنوان

کی بچه دار بشم

341 بازدید | 35 پست

من ۲سال نامزد بودم

۱سال ونیم عروسی کردم 

همسرم ۳۱سالشه

من۲۰سالمه

خیلیییی بچه دوست داریم منتهی همسرم میگه زوده هنوز من درسم رو بخونم بتونم معلمی چیزی بشم بعد

اما واقعا حس درس خوندن ندارم آدم خیلی درس خونی بودم اما بعد ازدواج انقدر فکرم درگیر میشه که نمیتونم 

امیدی ندارم فرهنگیان دربیام 

همسرم میگه بیمه نداریم 

و مشکلی نداره برم بیمارستان خصوصی آزاد بریزه هزینه اش رو منتهی میگه درست رو بخون

اوضاع مالیمون بد نیست خونه داریم البته به اسم پدرشوهرم هست اما گفته برا ماعه.ماشین هم داریم.دستمون به دهنمون میرسه خداروشکر هرسال یکی دوبار مسافرت میریم.بااینکه بیمه ندارم اما راحت دکتر اینا میرم مسئله مالی نیست

فقط میگه درس بخونم شاغل بشم خب چون بیمه دارم خیلی جلو میوفتیم الان هزینه زایمان تو بیمارستان خصوصی تهران راحت ۵۰میلیون میشه منم میرم بیمارستان لاله

منتهی نمیدونم چیکار کنم خواهش میکنم از تجربه هاتون بگید راهنماییم کنید

طࢪفے‌حضࢪت‌شاه‌وطࢪفےحضࢪت‌ماه.. بهتࢪین‌جاےِ‌جھان‌است‌بین‌الحࢪمین!(:❤️🦋❤️‍🩹️ 

سلام خانمی ، منم مثل شمام حدود پنج ساله ازدواج کردم ، دوسال تو عقد بودن دوسال و ده ماه هم هست که رفتم خونه خودم از بس اطرافیان بهم گفتن بچه بیار ،منم متقاعد شدم 

میدونی شوهرم میگه وقتی هی جلوگیری بکنی باعث میشه رحم خشک بشه ، مامانم میگه اگر دیر بیاری ممکنه نازا بشی یا مجبور بشی هی دوا و درمون کنی 

حالا فعلا دارم کارهای قبل از اقدام رو میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکلت فقط بیمه اس!مخارج بعد تولد بچه خیلی بیشتر از این حرفاس.درضمن شوهرت حتما برای خودش بیمه مشاغل آزاد بریزه.واجب.هزاران اتفاق ممکن بیوفته.مرد حتما باید بیمه داشته باشه.خودتم اراده کن بخون.فعلا خیلی جوونی

منم دوساله ازدواج کردم اونموقع ۲۳سالم بود

سال اول خیلی از درس فاصله گرفتم

اما امسال تصمیم گرفتم ادامه بدم و یه شغلی برا خودم داشته باشم

اگه نظرمنو میخوای۲۰سالگی زوده برا مادرشدن

اول شاغل شو بعد ب فکر بچه باش

بچه ک بیاد باید خودتو وقف اون کنی و برای سن ما ممکنه سخت باشه

البته ی چیزی اگر الان حوصله اش رو نداری برای بچه قطعا چندسال دیگه هم بازهم حوصله ات به مراتب کمتر میشه ، حداقل الان جلوگیرت رو به صورت طبیعی انجام بده و با ک،اندوم جلوگیری نکن 

بعدم به قول مامانم میگه مگه هر موقع خواستی بچه بیاری ،رحم قبول میکنه ،ممکنه چندماه تا چندسال طول بکشه 

شما اقدام کن از خدا بخواه هر موقع صلاحه برات دامنت سبز بشه 

سلام خانمی ، منم مثل شمام حدود پنج ساله ازدواج کردم ، دوسال تو عقد بودن دوسال و ده ماه هم هست که رفت ...

اخییی😍انشالله که هرچی به صلاحتون هست اتفاق بیوفته

خودت بچه دوست داری؟

من دیگه دارم به مرز جنون مادرشدن پیش میرم

الان مشکلت فقط بیمه اس!مخارج بعد تولد بچه خیلی بیشتر از این حرفاس.درضمن شوهرت حتما برای خودش بیمه مش ...

اون بیمه رو داره بیمه تکمیلی منظورم هست

منم دوساله ازدواج کردم اونموقع ۲۳سالم بودسال اول خیلی از درس فاصله گرفتماما امسال تصمیم گرفتم ادامه ...

اینم حرفیه

اخییی😍انشالله که هرچی به صلاحتون هست اتفاق بیوفتهخودت بچه دوست داری؟من دیگه دارم به مرز جنون مادرشد ...

نه عزیزم چرا به مرز جنون ، من خودم بچه ها رو خیلی دوست دارم ، البته شوهرمم موافقه میگه بچه بیاریم باهاش جدی هم حرف زدم با اینکه کارمنده ولی میگه بچه برکت میاره و از همه مهمتر اینکه اگر دیر بچه دار بشیم ممکنه بعدا خدایی نکرده دچار مشکل بشیم چون بلاخره با این تغذیه هایی که ما داریم شاید چند ماه طول بکشه تا بچه دار بشیم 

البته ی چیزی اگر الان حوصله اش رو نداری برای بچه قطعا چندسال دیگه هم بازهم حوصله ات به مراتب کمتر می ...

چی بگم نه از نامزدی رابطه داشتیم اصلا جلوگیری نداشتیم ونداریم 

طبیعی هم جلوگیری به حساب نمیاد

الان تقریبا ۳سال و نیم هست که طبیعی بوده و اتفاقی نیوفتاده

البته اینم بگم همسرم واریکوسل داره منم تنبلی

نه عزیزم چرا به مرز جنون ، من خودم بچه ها رو خیلی دوست دارم ، البته شوهرمم موافقه میگه بچه بیاریم با ...

اره بخدا منم از این میترسم

به نظر من اگر شاغل بشی دیگه نمیتونی به بچه دار شدن فکر کنی ، هی امروز و فردا میکنی بعدم شما الان اقدام کن کارهای قبلش رو انجام بده و خیالت رو راحت کن که مشکلی برات وجود نداره در کنارش درست رو هم بخون ، من دختر عمم الان سی سالشه سه تا بچه داره بچه بزرگش ده سالشه ، بچه کوچیکش هم سه سالشه و اینقدر پر انرژی هست که حتی از بچه بزرگش که ده سالشه روحیه اش بهتره و پرانرژی تره 

اره بخدا منم از این میترسم

اول از همه بشین با خودت دو دوتا چهارتا کن ، برو دکتر ازمایس های مربوطه رو بده ، انشالله که سالمی 

بعدم در کنار اقدامت اگر حوصله اش رو داشتی درست رو بخون 

ما یکی از اقواممون بچه میخواست ولی بعد سیزده سال بچه دار شد فکر کن چقدر حرف فامیل و اقوام رو شنید ، حرف شنیدن از دیگران خیلی سخته