2777
2789
عنوان

جاری من

168 بازدید | 11 پست

جاری من هر وقت میاد خونمون همه جای خونه سر کشی میکنه جاهایی که من اصلا دوست ندارم از اون طرف نمیتونم چیزی بگم چون اگه به همسرم بگم اونم ب گوش جاری برسون جاری دیگه اصلا اصلا محل نمیده و مثل قبل نمیشه  همه چی جاریم خوبه فقط مثلا خیلی به همه چی دقت میکن 

راه حل بدین 

خب محل نده خیلی جاریت برات مهمه!؟ طرف دختر پیغمبرم که باشه باید حد و حدود خودشو بدونه اگر خودت روت نمیشه با سیاست بهش بفهمون مثلا وقتی خواست بره تو اتاق حواسشو پرت کن سریع ازش بخواه بیاد یکاریو کمکت انجام بده یا بزار شوهرت بهش بگه اصن 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مثلا کجاهارو نگاه میکنه؟ هربار کارشو تکرار می‌کنه ؟؟ خب چیزایی که نمیخای ببینه رو جمع کن روزی ک میخاد بیاد و از هر چند بار ک میخاد بیاد خونت دوبارشو مثلا بهانه بیار اینجوری رابطه تون کم کم محدود میشه و اینکه وقتی سوال زیاد پرسید هی جوابای پرت بده یجوری که بفهمه زیاد فضولی نکنه خیلی هم محل نده بهش 

مثلا کجاهارو نگاه میکنه؟ هربار کارشو تکرار می‌کنه ؟؟ خب چیزایی که نمیخای ببینه رو جمع کن روزی ک میخا ...

اتاق و حمام شاید چیزی تو حمام باشه نباید نگاه کن😐😐😐 

اتاق و حمام شاید چیزی تو حمام باشه نباید نگاه کن😐😐😐

یاخدا حموم رو برای چی نگاه می‌کنه 🫤🫤 بهش بگو بنظرم با خنده من بودم بهش میگفتم باهم وقتی رفتی خونش برو حمومو اناقارو بگرد توام و با خنده بهش بگو گفتم منم مثل تو یه سرک بکشم اینجا هارو ببینم چه جذابیتی داره آخه تو خیلی اینکار لذت میبری بنظرم حرفاتو با خنده بزن بعدشم عادی باش

من اومدن تاپیک قدیمیت.

میدونی چیه این دفعه که داشت چک میکرد همه جارو، با لبخند ازش بپرس عزیزم چیزی لازم داری؟ اگه گفت نه و فلان...

بگو آخه تو حمومی یا تو فلان اتاقی و ...

حریم شخصی مسئله ی کوچیکی نیست. چرا ما پرو نباشیم، 

من یک ساله عقد هستم. 

خواهرای شوهرم خوب و با محبتن ولی یکیشون گاهی به وسایلم بدون اجازه دست میزنه بعد اگه یادش بیوفته میگه با اجازه. کفشمو پا میزنه ، کاپشنمو پرو میکنه. هنوز ما عقد هم نشده بودیم هی حرف بچه دار شدن مارو میزد. (ما آرزو داریم)  فکر کن که بدن یک حریم فوق العاده شخصیه اونا به خودشون اجازه میدن تعیین تکلیف کنن. داداشش باهاش برخورد کرد آخر.