2777
2789
عنوان

ترس از بیماری

59 بازدید | 9 پست

بچه ها من نمیدونم چیکار کنم از دست خودم شخصیت ضعیفی دارم با یه سرما خوردگی میفتم وزندگیو کنار میزارم وقتی مریض میشم فکر میکنم کارم تمومه دیگه انقدر غصه میخورم که زندگی یادم میره تازگیا آلرژیه ریه گرفتم میزنم گوگل همش میبینم چیزای خوبی نمیگه منم میشیشنم هی بهشون فکر میکنم که من دیگه خوب نمیشم دوراز جون ریه ام نابود میشه البته که یماهه درگیرشم با اینکه دکترا میکن چیز خطرناکی نیست اونقدر که فکر میکنی ولی من میگم خب شد یماه همینجور پیش بره ریه ام از دست میره واینجور فکرا شوهزمم خیلی اذیت کردم تو این یماه چند بار گریه کرد حتی!!!!کارم بجایی کشیده که هی حمله عصبی بهم دست میده...🥺دور از جون شما مریض بشین چطوری باهاش کنار میاین یعنی مثل منین😫

بیشتر وسواس فکری داری گلمخودتو مشغول افکار دیگه ای کنتا کمتر بهش فکر کنی برو تراپی

با مشاور صحبت میکنم والا...ولی از دست خودم کلافه شدم الان حس میکنم الرژی ریه خطرناک ترین بدترین وکشنده ترین بیماریه🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم لاعلاج نیست که الان دیگه اکثر مریضیا خوب میشن چیزی که درمان و راه حل داره اصلا نیازی به این حج ...

اخه نمیدونم بخدا شایدم من بزرگش میکنم😖نکه طولانی شد هنوز بهتر نشدم هی میترسم با خودم میگم نکنه باعث از دست رفتن ریم بشه😔بخدا سی تی اسکن دادم سالم بود نوار ریه همینطور فقط تو عکسم آلرژی ونشون داده اونم به شوهرم گفتم توهم باید عکس ریه ببینم چ فرقی دارن چقد مشکلم جدیه😂😂اونم عکس گرفت عین عکس ریه خودم بود🫠

با مشاور صحبت میکنم والا...ولی از دست خودم کلافه شدم الان حس میکنم الرژی ریه خطرناک ترین بدترین وکشن ...

میفهمم عزیزم

مدیتیشن کن

آروم باش

زیادم سرچ نکن

خوب باشی گلم💜

میتونین ماهی صدام کنین🎀