2777
2789
عنوان

کسایی که تونستن چاق بشن بیان

687 بازدید | 87 پست

نظرتون درباره قرص آلوئه ورا چیه برای بدن و صورته؟؟

با قد ۱۶۴ فقط ۴۵ کیلوام و استخون خالصم با صورت کوچیک و اصلا سینه و باسن ندارم فقط رون دارم🥲

حتی روم نمیشه برم بیرون دماغمم بزرگه خیلی تو چشمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اینا رو بزار کنار، با باشگاه رفتن و غذا خوردن چاق شو

تا حالا چیزی دربارش نشنیدی؟ شنیدم بدون بازگشت چاق می‌کنه

خواهر یه مدت امتحان کردم وزنم تا ۵۳ کیلو رفت بالا به خاطر استرس و دعواهای خانوادگی و کم پولی دوباره لاغر شدم چه فایده

اصلا قرص مصرف نکردم فقط یه دوره شیرخشک خوردم که اونم رو صورتم جواب داد برا بدنم رفتم باشگاه و فقط درحال خوردن بودم اونم ن هله هوله که بد ریخت شی ها مخصوصا فکر نکنی با شیرینی فست فود ونوشابه بدنت قشنگ‌میشه من اینارو کلا حذف کرده بودم ولی بستنی میخوردم خوب بود خاستی بگم چیا بخوری 

من یه مدت یه پودری از یه عطاری مطمئن گرفتم اشتهام خیلی خوب شده بود وزنمم برنگشت ۲،۳ کیلو اضافه کردمو ...

نه اینا رو استفاده نکن بعدا بدن شل و ول میشه از مربی بدنسازی پرسیدم ولی قرصه رو خیلی تعریفش رو شنیدم واقعا کسی استفاده نکرده تا الان

کالری شماری بزن گلم