2777
2789

همش می‌گفت دوست دارم ولی من چیزی ازش ندیدم یک هفته بود فقط کارش شده بود صبح پیام سلام صبح بخیر بفرسته هیچ حرف جدی نمیزدیم و از زمانی که آشنایی رو شروع کردیم انگار اصلا اشتیاق و هیجانش تموم شد

بعد قرار اول انگار که مطمئن شده باشه از جانب من یکبار هم پیشنهاد دیدن و بیرون رفتن نداد

خودمم که پیشنهاد دادم گفت باید جای همکارم وایسم نمیتونم بیام

همه اینها و بهش گفتم بهم گفت تو اصلا درک نمیکنی منو

منم گفتم می‌تونستی یه پیام کوچیک بدی که عزیزم ببخشید این چندوقت خیلی سرم شلوغ بوده منم درک میکردم ولی تو هیچ اشتیاقی نشون نمیدی از خودت

تهش انگار بهش برخورده باشه

بعد همه صحبت ها انگار بهش برخورد لحنش کامل عوض شد 

گفت تو خیلی بی ادبی منو به مامانت معرفی کردی گفتی خرخونه😐😐

در صورتیکه اولا من اون زمان همکلاسیم‌بود و صرفا جهت خنده تعریف کردم 

دوما خودشم خندید و واسه مامانش تعریف کرده بود

بهم گفت بی ادبی و بی درکی 

منم گفتم حق نداری توهین کنی 

آخرش دعوام شد 😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کات کردم دیگ مامانم میگفت الان میمیری انقد حالم بد بود کم کم دیدم اوووووو چقد کیس خفن😐😂😂😂اون ...

با هرکس آشنا میشم به این نتیجه میرسم مجرد بمونم 

واقعا حالم از مردا بهم میخوره دیگه

خب پسره واسه تفریح خواسته و اوقات پر کنی و وقتی فهمیده تو توجه میخوای دور شده ازت که وابسته نشی

آخه چرا جدی کرد موضوع رو؟ با خانواده ها در جریان گذاشت

آخه چرا جدی کرد موضوع رو؟ با خانواده ها در جریان گذاشت

عزیزم پسر خاله منم با خانوادش دختر نشون میده 

ولی بخدا هفته ای یکی نشون میده.

اکس خودمم لاشی بود ولی نشون مادرش داد منو انقدر رو این چیز اعتماد نکن

تجربه که دارم میگم پسره حوصلش سر رفته بوده

و تو پیگیر شدی گفته ولش کن حصلع ندارم

عزیزم پسر خاله منم با خانوادش دختر نشون میده ولی بخدا هفته ای یکی نشون میده.اکس خودمم لاشی بود ولی ن ...

حالا خدایی برای من مهم نبود من صرفا بعنوان یه خواستگار نگاه کردم بهش

ولیییییی من فکر میکردم مودبه 

دیشب بعد اینکه گفتم تمومه کاملا رفتار توهین آمیز داشت 

کاملا به این نتیجه رسیدم تصمیمم درست بوده😐

با هرکس آشنا میشم به این نتیجه میرسم مجرد بمونم واقعا حالم از مردا بهم میخوره دیگه

مال من میگفت چون پزشک نیسی درشأن ما نییسی😐😐😐😐😐منو فالو نمیکرد میگفت هروقت پزشک شدی قبول شدی مامانشم داشت منو قورت میداد دیگ خلاصه دندون لقو کندم

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

مال من میگفت چون پزشک نیسی درشأن ما نییسی😐😐😐😐😐منو فالو نمیکرد میگفت هروقت پزشک شدی قبول شدی مام ...

یا خدا😂😂

خداروشکر من تاحالا اینجوری نداشتم وگرنه پارش میکردم

حالا خدایی برای من مهم نبود من صرفا بعنوان یه خواستگار نگاه کردم بهشولیییییی من فکر میکردم مودبه دیش ...

خب میگم دیگه همه اول با شخصیت هستن به خدا بعضی از پسرا انقدر با شخصیت میخورن که میگی شوهرمهههه دیگه

ولی بعدش خودشون رو نشون میدن

خب میگم دیگه همه اول با شخصیت هستن به خدا بعضی از پسرا انقدر با شخصیت میخورن که میگی شوهرمهههه دیگهو ...

واقعا از ظاهر نمیشه شخصیت آدمارو فهمید 

فقط خداروشکر میکنم همیشه زود واقعیت آدمارو فهمیدم