2777
2789

با شهریوری ازدواج نکنید که پیرتون میکنه😬😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مااااهن ماااه 

خیلی کاریزماتیک و جذابن

مخصوصا دختراش

پسراشم خوبن 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بنظرم آذرماهی ها قابلیت اینو دارن که اگر توی جمعی کسی باشه که خوششون نمیاد اصلا در نظر نمیگیرننش و ک ...

وای دقیقا خود دوستمی

چقدر بعضی وقتا از بیخیالیش حرصم میگرفت🤣

یادش بخیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
شما هم بیخیالین؟ یادمه اون بنده خدایی که باهاش دوست بودم خیلی خنثی و بیخیال بود

آخخخخخخخخخخخخ ببین همه بهم میگن تو یه بی تفاوتی خاصی توی چهرت هست

ولی درونم اینجور نیست خیلی عاطفی و دلسوزم ولی ظاهرم اصلا نشون نمیده

قشنگ همه فکر میکنن خیلی سنگ و سردم    با وجود اینکه اصلا اینطور نیستما همشم میچسبم به طرفم....عجیبه

مثلا همسر سابقم میگفت ادم تکلیفشو با تو نمیدونه

نمیفهمه دوسش داری یا نه!!! وا

😂😂یاشا باجیبه شدتتتتتتتتت لجبازم اگه ی چیو با حالت دستوری بهم بگن انجامش نمیدم ولی اگه همون درخواس ...

واااای خیلی شبیهیم باجی

منم دقیقا همینم همه اولش فکر میکنن خیلی مغرورمو خودمو میگیرم

جالبهمیدونی اصولا به خاطر عنصر ماهتون این اتفاق میفتهچون هردو آتش هستینمنم آبانم عنصرم آبه گاها جذب ...

دقیقااا منم مردادم 

با هم ماهی خودم نمیتونم بسازم زیاد

همشم میگم شاید مشکل از منه...

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

آخخخخخخخخخخخخ ببین همه بهم میگن تو یه بی تفاوتی خاصی توی چهرت هستولی درونم اینجور نیست خیلی عاطفی و ...

به منم زیاد از این حرفا میزنن

ولی درونم جنگ جهانی دارم🤦🏻‍♀️😐

دقیقااا منم مردادم با هم ماهی خودم نمیتونم بسازم زیادهمشم میگم شاید مشکل از منه...

نه💙

میدونید نظم جهان شگفتی های زیادی داره😍