2777
2789
نه💙میدونید نظم جهان شگفتی های زیادی داره😍

مرسی🥲

اره واقعا

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نه عزیزم به گیرنده خودت دست نزن مشکل تو نیست

اخه واقعا عجیبه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار عکسمو بزارمآرامش در من موج میزند اما در مغزم ....

شبیه عکس پروفتون هستین

واقعا خانوم و زیبا😍💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
شوهر منه شک نکن😬😬🤦🏻‍♀️😂

خیلی سخته

ایشون دوست پسر دوستم بود .دوستم هی میگفت این اینجوریه من میگفتم سخت نگیر 

تا اینکه خودم از نزدیک کاراشو دیدم

قشنگ رو مخم رفت بعد یه مدت

شبیه عکس پروفتون هستینواقعا خانوم و زیبا😍💙

مرسی عزیزم

آرامشو دیدی؟    

توی این عکس در مغزم ولوله ای برپا بود و شبش از شدت عصبی بودن نتونستم تا صبح بخوابم

خیلی سختهایشون دوست پسر دوستم بود .دوستم هی میگفت این اینجوریه من میگفتم سخت نگیر تا اینکه خودم از ن ...

اره واقعا رو اعصابن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
مرسی عزیزمآرامشو دیدی؟ توی این عکس در مغزم ولوله ای برپا بود و شبش از شدت عصبی بودن نتونستم تا صب ...

فدات

اره خیلیم عالی بود! 

خیلیا دنبال این ویژگی هستن😂🤦🏻‍♀️

فداتاره خیلیم عالی بود! خیلیا دنبال این ویژگی هستن😂🤦🏻‍♀️

نه یه بدی که داره اینه بقیه فکر میکنن خیلی خوب و خوشی

من تازه طلاق گرفته بودم خالم برگشت گفت خوبه تواصلا عین خیالت نیستا اینجوری خوبه

حالا من شب تا صبح عر میزدم تو خونه

نه یه بدی که داره اینه بقیه فکر میکنن خیلی خوب و خوشیمن تازه طلاق گرفته بودم خالم برگشت گفت خوبه توا ...

حس میکنم دارم با خودم حرف میزنم😂💔

اره متاسفانه دیگران از دلمون خبری ندارن

امان از دل زینب

😪🤣

مردادیا چطورن؟ رلم مردادیه اوایل خیلی خوب بود یهو عوض شده نمیفهمم چشه😂😐

ببین مغرورن واقعا ، ینی ن هممونا، من اصن خودم اینطور نیستم ولی هستن کسایی ک اینطور باشن تو این ماه 

احساسی ان 

مودی باید باشه اون🥲😂

دلیلشو نپرسیدی ازش؟