باید بری دکتر اگه سطح خرابیش زیاد باشه و عصب درگیر باشه عصب کشی میکنه اگه که نه فقط پر میکنه
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
وای ممنونماشالله دندونام تاالان یک بارم نیاز ب دندون پزشک نداشتنکلا ژن دندونیمون بدک نیستنمیدونم چرا ...
شاید از داخل خراب باشه
حتما برو دکتر
ممنونم🙏🏻گفتم شاید بشه یکیشو انتخاب کرد و بگید کدوم خوبه
وقتی عصب کشی میخوان بکنن خرابی های دندون رو میتراشن و دندون سوراخ میشه تا به ریشه برسه و ریشه رو عصب کشی کنن
نمیشه دندون رو خالی بزارن بعدش باید حتما پر بشه
عزیزم ببخشید بدون اجازه وارد تایپیکتون شدم ولی شنیدم ک حس ششم قوی هستید میشه لطفا جنسیت بچه منو بگیذ و اینکه کار شوهرم درس میشه ک برکرده سرکارش؟؟؟خواهش میکنم جواب بدید مه بونم