2777
2789
عنوان

گلو درد

77 بازدید | 6 پست

بچه ها مدت 8 ماهه من هراز چندگاهی یه گلو درد خیلی بد میگیرم بعد چندروز خوب میشم 

الان دوروزه باز گرفتم فقط موقع قورت دادنی درد میکنه اونم شدید

یک ماه پیش رفتم دکتر کلی آزمایش ،اسکن و سونو دادم ولی هیچیم نبود 

پس چمه ؟نمیتونم آب قورت بدم

دیشب انقد بد خوابیدم مدام از دردش بیدار میشدم

آب نمک قرقره کن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مایعات گرم بخور عزیزم ؛ چای و دمنوش ... مخصوصا توی دمنوش گل گاو زیان و زنجبیل تازه بریز که حسابی گلو رو نرم میکنن

آب نمک و دیفن هیدرامین هم قرقره کنی خیلیی خوبه 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

[QUOTE=357632137] کردم اصلا خوب 

من ادمی بودم ک سرما میخوردم همش استرس ترس و نامیدی داشتم و دکترا میگفتن زمستون از خونه بیرون نرو من شش ماه زمستون همش خونه( بخاطر پیوند مغز استخوان شده بودم و عوارضش به ریم زده بود)

و هر سری ک سرما میخوردم دکتر

اینسری سرما خوردم رفتم شربت خریدم ک بخورم بعد گفتم بزار درمان شما رو برم
روز اول گلو درد بدی که حتی نمیتونستم حرف بزنم با سرفه خشک
من چن بار شربت عسل و دمنوش نعنا اویشن خوردم قسم میخورم تا شب دوتایشون خیلی خیلی کم شد
و بعد شربت سیبی ک گفتید خوردم ۳روز خوردم
و الان دارم درمان خلط میرم

واقعا فکرشو نمی‌کردم جواب بده اینو از یه کانال کپی کردم که اونجا واسه خیلی چیزها طب سنتی رو پیشنهادمیدند میخوای روش بالا رو هم امتحان کن

دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد وگفت حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است همه گفتند:مبارک باشد دخترک گفت:دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سالها رفت شبی زنی افسرده، نظر کرد برآن حلقه زر دید در نقش فروزنده او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته هدر زن پریشان شد ونالید که وای، وای این حلقه که در چهره او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه بردگی و بندگی است!

میشه بگین شربت سیب چیه؟

دوره های مختلف داره این توی دوره مزاج شناسیه که من توش شرکت نکردم چون واسه هر دوره‌ای جداگانه پول می‌گیرند.ولی نظرات و رضایت اعضای گروه رو خودشون میزارند تا بقیه هم ببینند