2777
2789
عنوان

خستم🥺

166 بازدید | 13 پست

از صبح ۶بکوب بیرون بودم تا ه۸شب چهارده ساعت تمام !بدون لحظه ای استراحت !

امروز یه حرف نا انصافی از یه استاد شنیدم و واقعا دلم گرفت🙃

بعدش اومدم خونه یه  حرف در مورد نامردی یه نفر شنیدم در حق پدرم بازم سکوت کردم🙃

فشار درسام داره از پا در میاره منو

2سال مونده تا این مدرک لعنتی بگیرم

ولی به ولله خسته ام 

دلم مشهد میخواد

ضریح امام رضا

برم همه حرفامو به آقا جان بگم

دلم نماز صبح میخواد آروم بشم

یا امام رضا قسمت میدم به پسرت جواد 

قسمت میدم به مادرت فاطمه زهرا 

قسمت میدم به پدرت که میدونم اولاد از پدر نمی‌گذره

دستمو بگیر کمکم کن این راه تموم کنم خسته ام 

درسم رو تموم کنم آروم شم به آرامش برسم به شدتت خسته ام یا امام رضا از امشب نصف تسبیح بفاطمه میگم نصف یا جوادالائمه ادرکنی

آقا جان خودت بین من و خدا واسطه شو ضمانتم کن درسم بخونم وتموم کنم 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

اشکم درومد میشه واسه منم اینجوریدعاکنی😭😭حال دلم خوب نیست

به حق پسر شاه خراسان حاجتت برآورده بشه پدره اسم پسر بیاد دلش میلرزه حاجت روا میکنه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوره ای دچار یه بیماری و اشتباه پزشکی شدم و ۳ سال از خونه بیرون نیومدم از بالای یه آپارتمان ۶ طبقه فقط خیابون و آدماشو میدیدم که دارن تلاش میکنن و توی خیابون راه میرن خرید میکنن با عجله سوار ماشین میشن میدونی تو دلم میگفتم خدایا یعنی میشه بازم بتونم تو خیابون راه برم وقت کم بیارم مجبور بشم با سرعت بِدَوم 

میگی دلت گرفته از حرف یه نفر نمیدونم چندسالته اما همینقدر بدون که دردایی که ازشون حرف میزنی درد نیستن

سالهای بعدی زندگیت چیزهایی رو تجربه میکنی که این اتفاقات در برابرشون هیچ میشن پس قوی باش و به خدا توکل کن و هیچ وقت ناشکری نکن

شاید باورت نشه این روزایی که آرزوی رفتنشو داری آرزوی یه نفر دیگه اس

شکایت و گلایه از زندگی رو تبدیل به شکرگزاری کن 

مطمئن باش خیر در چیزی هست که پیش اومده پس صبوری کن و حرم اگه رفتی برای همه دعا کن

التماس دعا

یه دوره ای دچار یه بیماری و اشتباه پزشکی شدم و ۳ سال از خونه بیرون نیومدم از بالای یه آپارتمان ۶ طبق ...

می‌دونی همه حرفات درسته

ولی دلم از این بی عدالتی گرفته

ولی بازم هزار بار شکر که زندگیم در جریانه❤️

یه دوره ای دچار یه بیماری و اشتباه پزشکی شدم و ۳ سال از خونه بیرون نیومدم از بالای یه آپارتمان ۶ طبق ...

مرسیییی واقعا حرفتون اشکمو درآورد چقدر ما آدما بدیم 🥺

ممنونم گلی امشب بدون چشای خیس میخوابم برا منم دعا کن❤

آره واقعا منم قدیما که سالم بودم ناشکری میکردم ولی وقتی مریض میشی تازه قدر سلامتیو میدونی، قدر بیرون رفتن و... 

میشه برای منم دعا کنی؟امشب قلب و دلم گرفته یک دعای خوب و قشنگ برام کن

نمیدونم چرا دلت گرفته ؟!

ولی الان زنگ زدم به حرم یکم حالم عوض شد شماره حرم تاپیک آخرم هست🙃

بعضی وقتا آدم یه حرفایی داره که به آشنا هم نمیتونه بگه فقط از امام رضا میخوام ضامن حال خوبت پیش خدا باشه دلت گرفت زنگ بزن بهش بدون قضاوت گوش میده به حرفات

می‌دونی همه حرفات درستهولی دلم از این بی عدالتی گرفتهولی بازم هزار بار شکر که زندگیم در جریانه❤️

دلتو بسپر به خدا این پایین بین آدما شاید بی عدالتی باشه اما توی دستگاه خدا عدالت جریان داره

همه چیزو بسپر به خدا بگو خدایا مطمئنم تو میبینی پس به امید تو قدم برمیدارم

انشالله در پناه خدا همیشه و در همه حال موفق باشی