2777
2789
عنوان

قدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 59 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بچه دومم حس میکنم قدش کوتاهه الان دوسالشه ایقد خودم ناراحت بودم از قدم که اصلا دلم نمیخاد بچم هم حس های منو تحربه کنه .حالا میخام ببرمش دکتر غدد.درسته سلامتی مهمه ولی قد روی اعتماد بنفس خیلی تاثیر داره و من بخاطر قدم واقعااااااا هنوز ناراحتم

خونه مردم میرم چه کنم😂😂😂

اونجاش رو دیگه نمیدونم😂😂

ولی تا ۱۶ یا ۱۷ سالگی میشه قد کشید.ورزش و تغذیه و قرص/قد خیلی تاثیر دارن

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

بچه دومم حس میکنم قدش کوتاهه الان دوسالشه ایقد خودم ناراحت بودم از قدم که اصلا دلم نمیخاد بچم هم حس ...

خیلی خوب وقتی به فکر بچتون هستید.متاسفانه مادر من هیچوقت فکر نکرد به قدم.خودم از ۱۲ سالگی به فکر افتادم.کل دوران کرونا ورزش برا رشد قد رو داشتم.قبل کرونا از کسایی که دو سال ازم کوچکتر بودن هم کوتاه تر بودم‌الان از اکثر هم سن هام بلند ترم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

خیلی خوب وقتی به فکر بچتون هستید.متاسفانه مادر من هیچوقت فکر نکرد به قدم.خودم از ۱۲ سالگی به فکر افت ...

منم از بچگی بفکر بودم حتی توی مجله ها میدیدم که تبلیغش رو گذاشته بودن ولی کسی محل بهم نمیداد.چقدر بخاطر قدم خجالت کشیدم

خیلی خوب وقتی به فکر بچتون هستید.متاسفانه مادر من هیچوقت فکر نکرد به قدم.خودم از ۱۲ سالگی به فکر افت ...

الان چند روزه برگه چسبوندم به دیوار وبه بچه هام میگم بپرید و بهش ضربه بزنید.میگن پرش تاثیر داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز