2777
2789

ازین ادکلن های گِرَمی میتونین بخرید .

مثلا با ۵۰۰ تومن ۲۵ گرم میتونین بگیرین که کیفیتش هم خوبه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۲۵گرم چه مقداره ؟

یکم از ۲۵ میل بالاتر 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اونا ادکلان نیستن عطر هستن و بوشون بخاطر چربی ماندگار تره

بله درسته 

من خودم یه ۱۰ میل گرفتم ، توی کشو و کمدم که میزنم تا یک هفته بوش میمونه . اصلا هم لکه و چری هم نمیکنه لباسو

بله درسته من خودم یه ۱۰ میل گرفتم ، توی کشو و کمدم که میزنم تا یک هفته بوش میمونه . اصلا هم لکه و چر ...

من دوران دوستیم با شوهرم یکی برای خودم گرفتم یکی هم شوهرم بهم هدیه داد مال خودم تموم شد سالهاست اما کشو ک باز میکنم بوش همچین میپیچه مست میشم تازه خالی هم هست اون یکی ک شوهرم داد بوش دوست ندارم سرشو محکم بستم بوش نیاد😂

۱۰ میلش رو چندتومن؟ اسمش چیه

بخدا نمیدونم خودمم میخوام بگیرم اما اسمشو نمیدونم برای 8سال پیشه 

میگم شیشه شو ببرم بگم بو کنن برام از همون بدن

من مدرسه میرفتم یواشکی هم برا خودم هم برا خودم برای تولد شوهرم خریدم اون زمان دوست بودیم 😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز