2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 69 پست
چی مد نظرت هست ؟

دلم يه همفكر ميخواد.مني كه از بچگي حتي مادرم پيشم نبوده پدرم رو حتي شبااز فرط خستگيش نميديدم.صبحا يه كاغذ نامه مادرم روي اپن بوده فقط و يه بوس رژلبي پايين صفحه.هر دو فقط كارو كارو كار براشون مهم بوده هميشه.هميشه ااين عقده بي كسي توم بوده تا توي مدرسه هيچوقت نتونستم دوست خوبي داشته باشم ؛حتي توي دبستانم دوستام دورم ميزدن با كس ديگه دوست ميشدن و من تنها ميموندم.

🙄🙄
من تا الان خيلي به خدا و ائمه متوسل شدم هميشه درد دلمو بهشون گفتم؛هميشه ازشون خواستم نذارن گناهكار ا ...

هرچه قدرهم گناه کار باشى باز در توبه به روت بازه اون شيطانه که بهت تلقين ميکنه همه چيزتموم شده 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو راهنمايي هم يه اميپ داشتيم خيلي خوب بود.ولي دومو جهشي خوندم اين شد كه ازشون جدا شدم متاسفانه.سوم دوستم به شدت بد بود.من خيلي بهش وابسته شده بودم ولي اون اصن توى يه فاز ديگه اي بود متاسفانه هم جنس گرا بود و من ازش فراري شدم و جدا شدم ازش بي خاصيت نكبت عوضي.😭

اول دبيرستان مدرسمو عوض كردم حتي در حد سلام عليكهم با كسي دوست نيودم.

🙄🙄

از دوم دبيرستان يه اكيپ چندتايي داشتيم كه الكي بود همه دوتايي توش دوست بودن.و منو از فاز معنوي كه داشتم كلا خارج كردن.مثلا من حفظ قران ميرفتم با حجاب خيلي كامل بودم.ولي اونا باعث شدن چادرمم بذارم كنار.بعد از دوم دبيرستان با يه پسري دوست شدم.كه سال كنكورش بود.گف كنكور بدم ميام.پاش صبر كردم بگذريم چقدر افسرده شدم.خيلي بد بود.اصن نميخوام بهش فك كنم.تا چهارم دبيسرتان باهم مجازي بوديم.چهارم اردو رفتيم شهرشون.براي اولين بار گفتم بيا ببينمت.كه گوشيشو خاموش كردو غيب شد.من بعد از عيد خيلي كم درس خوندم ولي به لطف استاداي بسيااار خوب و هوش زيادو زياد خوندناي قبلنم پزشكي سراسري قبول شدم.

🙄🙄

چه روزاي بدي بود از بعد از دانشگاه حرف نميزنم چون نقطه سياه چال زندگي منه.الان سال سوم دانشگامم با همون پسر هم ازدواج كردم.خيلي روزاي بدي رو ميگذرونم از خانواده دورم.هيچ دوستي ندارم،شوهرم اون اوايل منو ميزد و به حد مرگ ازش كتك خوردم.چقد خودزني كردم به شدت پشيمون بودم از انتخابم .اونهمه مصيبت به خاطر كسي كه اصلا جوري كه فكر ميكردم عاشق و مهربون نبود.الان خيلي بهتر شده مهربون و عاشق شده .ولي با هركاري كه من انجام بدم مخالفه.الان همه با يه كاري كه ميخوام تنحام بدم مخالفن .از خانوادم تا همسرم.ولي من مصرم نميدونم چجوري جلوشون وايسم چجوري راضيشون كنم.

🙄🙄
اره... ولي خيلي روزاي بدي دارم.دعا كن خدا منو نحات بده ...تو دلت  پاكه حرفات قشنگه.

حتما برات دعا ميکنم عزيزمى با اينکه نديدمت قلبا برات از خدا بهترين روزا رو ميخام

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

الان براي خودم يه سرگرمي ايجاد كردم يه فيلم قديمي و فوق العاده رو دان كردم ميخوام ببينم شايد ذهنم منحوف بشه ؛البته كلي ظرف مونده كه نشستم😭

The fault in our stars كسي خواست فيلم ببينه اينو ببينه عاليه

🙄🙄
حتما برات دعا ميکنم عزيزمى با اينکه نديدمت قلبا برات از خدا بهترين روزا رو ميخام

قربونت برم مرسي گلم.مشكلم حل بشه خودم مخلصشم هستم.اخه خيلي تحت تاثير قرار گرفته زندگيم

🙄🙄
2790
2778
2791
2779
2792