2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 69 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خيلي تنهام البته تا چن ماه پيش دوستاي خوبي داشتم رفيقايي ك همه جا باهم بوديم وتو غم وشادي كنارهم ولي يكيشون ازدواج كرد و بخاطر ي مسئله ي الكي رفاقت٧سالمونو بهم زد خيلييييي تنها شدم خيلييييييي😢😔

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
الهیی خیلی سخته ...اینم رفیق چهارسالمه ک توی ی اتاق زندگی میکردم باهاش

اوهوم...افتضاحه خيلي بده.شوهرم نميذاره با هيشكي صميمى بشم.خودشم هميشه روبرومه هيچوقت با من موافق نبوده.هميشه چشم چشم بهش گفتم اما اون چي.يه بارم دردو دل كردم باهاش انقدررر كه تو دعوا ها سركوفتشون كرد پشيمونم كرد.حالا تنها شدم اصن خيلي بده اينحورى.دلم خيلي مسخواد بمسرم.ولي خيلي گناهه اين دنيامون كه زهر بود اونورم زهر باشه كه هيچي.

🙄🙄
منم خيلي تنهام البته تا چن ماه پيش دوستاي خوبي داشتم رفيقايي ك همه جا باهم بوديم وتو غم وشادي ك ...

درك ميكنم... من هميشه دنبال دوستام دويدم من اگه دنبالشون نبودم همون موقعا هم رابطمون تموم ميشد.خيلي ناراحتم دارم خفه ميشم تقريبا.

🙄🙄
شش ساله چند تا دوست مجازی دارم ۸ نفریم هر کدوم یه جای کشور ولی همو دیدیم و شوهرامونم با خبرن  ...

خيلي خوبه خوشبحالت.اشناها كه هيچي غريبه ها هم اصن هم فكر خودم پيدا نميكنم تو دانشگاهو اينا.

🙄🙄
منم چندتا دوست داشتم از متاهلی به این ور همشون رفتن که رفتن الان منم تو اینستا و تل گرام عکسای پروفا ...

هيچكاري نميشه كرد اصن اشكال نداره ادم دوست نداشته باشه نميميره ولي تو غم و غصه هاش و روزاي تلخ زندگي ادم منفجر ميشه تو خودش .من اخر سكته ميكنم ميميرم از شدت حرص و درد و گريه و غصه .😣

🙄🙄
درك ميكنم... من هميشه دنبال دوستام دويدم من اگه دنبالشون نبودم همون موقعا هم رابطمون تموم ميشد.خيلي ...

منهم همينجوريم بخدا هيچوقت تنهاشون نذاشتم همش نگرانشون بودم ولي اونا حتي ي زنگ درست حسابي بهم نميزدن...بعضي اوقات دلم ميخواد يكيو داشته باشم باهاش حرف بزنم ب قول شما فقط باشه كاري واسه آدم نكنه😢😢

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
منم دوستى که بخوام باهاش راحت باشمو ندارم بيشتر دردودلامو با خدا خيلى خودمونى ميگم

خدا...خيلي خويه ولي حتي دلداريت هم نميده.هيچكاري برات نميكنه.خدا هميشه اذيت ميكنه ادمو.خيلي بارا شذه فقط اونو داشتم ولي هرچي التناسش كردم كمكم نكردو من به بدت ين بن بستاي زندگيم خوردم.

🙄🙄
منهم همينجوريم بخدا هيچوقت تنهاشون نذاشتم همش نگرانشون بودم ولي اونا حتي ي زنگ درست حسابي بهم نميزدن ...

اره دقيقا.يادم يمفته تو دبيرستان بول تو جيبيامو و عيديامو براشون كادو ميگرفتم ساعتها بهشون ز مسزدم و درداشون رو ميشنفتم.چقد اذيتم كردن خدا ازشون نگذره وقتي دانشگاه قبول شدم يكيشون هم تبريك نگفت.😭😭

🙄🙄
خدا...خيلي خويه ولي حتي دلداريت هم نميده.هيچكاري برات نميكنه.خدا هميشه اذيت ميكنه ادمو.خيلي بارا شذه ...

عزيزم ناشكري نكن مطمئن باش ي چيز بهتررررر برات كنارگذاشته...خداقهرش ميگيره ها😔❤️ميدونم دلت پره عزيزم ولي كاري نميشه كرد😢جز صدا زدن خدا

2790
2778
2791
2779
2792