2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوست دارم ماموریت خارجی برم و با مشتریم توی رستوران بشینیم و غذا بخوریم و در مورد کار صحبت کنیم 

دقیقا با همون مشتری که دلم میخواست تو کشو خودش توی یه رستوران شام خوردیم و کاری صحبت کردیم

من از عمد به اینا فکر‌نمی کردم خودشون قبل اینکه اتفاق بیوفتن تو دلم می افتادن. (دوس داشتم از اول سفر کار و شام کاری رو، ولی از عمد به اون مشتری و اون کشور فکر نمی کردم خودشون الهام طور وارد قلبم شدن)

نمی دونم احساس می کنم روح گاها آنچه که پیش رو هست پیش بینی می کنه و حسش می کنه

چه سعادتی خوش بحالت

ببین یه تجربه ای به دست آوردم 

انشان وقتی هدف داره و برای هدفش هرکاری از دستش برمیاد انجام میده خدا کلی فرصت براش ردیف می کنه

من برای هدفم برای پیشرفتم خیلی زحمت میکشم و توی این مسیر گاها اتفاق های خوب میوفته که براش تلاشی نکرده ام. 

خیلی خیلی البته من هر روز سوره ی واقعه می خونم چون ایمان دارم به تاثیرش در افزایش رزق و روزی اینم یه ...

درسته من هم هرشب سوره ی واقعه رامی خونم خوب بوده واسم ولی تازه یک ماهه باقانون جذب آشناشدم دنبال نظرات افرادباتجربه هستم

درسته من هم هرشب سوره ی واقعه رامی خونم خوب بوده واسم ولی تازه یک ماهه باقانون جذب آشناشدم دنبال نظر ...

منم خیلی پیگیره قانون جذب بودم 

با حس خوب و فکر مثبت نمی شه 

فقط با تلاش و زحمته که شانس انسان زیاد میشه و براش اتفاق های خوب میوفته 

اول از خدا بخواه مسیر درست رو برات الهام کنه و تلاش رو شروع کن.

عزیزم درمورد ۱۰۰۰ بارخوندن سوره مزمل براازدواج پیامتو دیدم گفتی چندبار اطرافیانتون بااین کارازدواج خوبی کردن 

سوالم اینه شوهراشون معیارای اخلاقی و مالی که خانوماشون میخواستن رو دارن ؟ وقتی اومدن خاستگاری خونه و ماشین داشتن ؟ اخلاقشون چطتره با زناشون ، راضی هستن خانوماشون ازشون؟؟؟