با ۱۶،۱۷ سال سن میمیرههه واسه شوهر ،هر کی میگه دوسِت دارم باور میکنه هرکی میگه میگیرمت باور میکنه
از خودش بدتر خانوادش خیییلی دوس دارن این ازدواج کنه،میگن کور باشع کچل باشه ولی این بره فقط،نمییییدونم چرا انگار رو دستشون مونده😐همش یدونه دختر دارن!!!
دوستم ۱ ماه بود با یه پسر تهرانی رل زده بود (مجازی،۱ روز فاصله داره شهرا)بعد ۱ ماه پسره مستقیم اومد شهرمون خاستگاری ،،بدون چون و چرا و تحقیق بله گفتن،استوری کرد ب همه گف شوهر کردم ،هرچقدددد بهش گفتم اول تحقیق میکردین بعد استوری میکردی ،طرف چرااا باید از تهران بیاد تورو بگیره مگ اونجا دختر نیس حتما یه گوهی خورده خب،گفتش نه حالا تحقیق هم میریم،الان بعد ۱ هفته رفتن تحقیق طرف زن داره😔الان حالش بده ولی بازم حرف ازدواج میزنه😐😐میگم بابا یه مدت بیخیال رل و ازدواج شو بخدا آرامش میاد تو زندگیت بعدش آدم مناسب میاد توزندگیت خوشگلی پولدارین طرف باید از خدااااش باشه تورو بگیره،چرا انقد زود وا میدی ب هر کسی ،،ولی نمیشنوه ب دیوار بگم بهتر میشنوع،الان چن سال داره که برچسب (یبار نامزد کرده)بخوره بهش؟؟نمیگم عیبه ولی وقتی میتونه سالم زندگی کنه چرا خودشو روحیشو انقد ب بازی گرفته🤦♀️🤦♀️